Război în State! Nu între Putin și Biden, ci între Kanye West, Justin Bieber, Gigi Hadid și John Legend. Se amenință cu bătaia!

Kanye West pare scăpat de sub control! Noua victimă a rapperului: soția colegului său de breaslă, Justin Bieber!

Kanye West, atac la adresa soției lui Justin Bieber
Kanye West, atac la adresa soției lui Justin Bieber

Kanye West continuă să se comporte într-un mod bizar și să atace fără motiv oamenii din showbiz. Cea mai recentă victimă a solistului este nimeni alta decât soția lui Justin Bieber. 

Kanye a creat controverse la Săptămâna Modei de la Paris, unde și-a prezentat colecția de haine care a inclus tricouri cu mesajul White Lives Matters, o reinterpretare a sloganului Black Lives Matters, folosit în protestele împotriva discriminării afro-americanilor. Creația vestimentară a artistului a fost contestată de mai multe nume din industria modei, iar fostul soț al lui Kim Kardashian se pare că nu suportă deloc bine critica, așadar a decis să riposteze pe Instagram. 

Citește și: Scandal la Săptămâna Modei de la Paris 

Hailey Bieber s-a numărat printre fotomodelele care a luat apărarea editoarei Gabriella Karefa, care a fost umilită de Kanye după ce și-a exprimat sincer părerea despre colecția lui vestimentară. Kanye nu a stat cu mâinile în sân atunci când a auzit vestea și i-a transmis un mesaj lui Justin, soțul lui Hailey. În textul halucinant scris pe Instagram, Kanye îi transmite lui Justin să o tempereze pe Hailey până când nu-l enervează rău de tot.

Kanye a scris un nou mesaj bizar pe Instagram
Kanye a scris un nou mesaj bizar pe Instagram

Kanye West l-a ofensat și pe colegul său de breaslă, John Legend 

Kanye West a transformat într-o constantă amenințările pe care le lansează la adresa persoanelor care nu sunt de acord cu opiniile sale și își folosește pagina de Instagram pentru a transmite mesaje bizare. De cele mai multe ori, șterge postările după câteva ore de la publicare. 

În plus, deși a afirmat că s-a întâlnit cu Gabriella Karefa pentru a-și cere scuze și a face pace, Kanye pare să fie departe de a lăsa în urmă comentariile editorului Vogue. Solistul a scris pe Instagram că cizmele purtate de Gabriella sunt unele oribile, cu siguranță nefiind pe placul șefei ei, Anna Wintour...și nu s-a oprit aici! A adus în ecuație și numele lui John Legend. Kanye a subliniat pe un ton, care s-a dorit a fi glumeț, că deși cizmele Gabriellei sunt oribile, cu siguranță și artistul John Legend și-ar cumpăra oricând o pereche similară. 

Vezi și: Gigi Hadid, în război cu Kanye West

Vă reamintim că și Gigi Hadid a intervenit în scandalul momentului pentru a-i lua apărarea Gabriellei și a subliniat că Kanye, prin replicile sale, dovedește că nu este nimic altceva decât un bătăuș incapabil să-și argumenteze ideile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net