Scandal la Săptămâna Modei de la Paris! Kanye West a stârnit revolta tuturor

Kanye West face ce face și tot reușește să atragă atenția asupra sa. De data aceasta, Kanye nu s-a făcut auzit prin noi acuzații aduse fostei partenere de viață,  Kim Kardashian, ci prin colecția bizară de articole vestimentare pe care a prezentat-o la Paris Fashion Week. Iată povestea în care sunt implicate nume mari din showbiz-ul american.

Kanye West și Gabrielle s-au întâlnit pentru a discuta despre cele petrecute
Kanye West și Gabrielle s-au întâlnit pentru a discuta despre cele petrecute

Kanye West a purtat la Săptămâna Modei de la Paris un tricou pe care scria „White Lives Matters", ca o reinterpretare la celebrul slogan folosit în protestele privind discriminearea persoanelor afro-americane. În plus, o parte dintre fotomodelele care au urcat pe scenă au purtat tricouri asemănătoare.

Citește și: Gigi Hadid, război cu rapperul Kanye West 

Lui Kanye, ideea i s-a părut interesantă și revoluționară, însă editorul revistei Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, a fost de cu totul altă părere. Editorul și-a spus opinia pe pagina personală de Instagram, iar Kanye s-a simțit profund revoltat de cele citite, așadar a decis să reacționeze într-o manieră agresivă. 

Kanye West a atacat-o pe Gabrielle, în mediul online
Kanye West a atacat-o pe Gabrielle, în mediul online

Gabriella Karefa-Johnson, care s-a aflat în primul rând la prezentarea de modă a lui Kanye, a fost oripilată de ce a văzut pe podium și a condamnat colecția semnată Kanye West, numind-o ofensatoare, neinspirată și capabilă să creeze probleme. 

Kanye nu a stat prea mult pe gânduri și a atacat. Artistul a distribuit mai multe imagini ale Gabriellei pe pagina sa de Instagram și i-a comentat ținuta fără ruține. Deranjată de atitudinea infantilă a lui Kanye, modelul Gigi Hadid a sărit în apărarea editorului Vogue. Gigi nu a avut filtru atunci când l-a descris pe Kanye și l-a etichetat ca fiind agresiv și bătăuș, un om incapabil să-și expună punctul de vedere coerent. 

Jaden Smith a refuzat să mai urce pe podium pentru Kanye West

Colecția lui Kanye West a creat controverse și a strânit revoltă în rândul fotomodelelor. Și fiul lui Will Smith ar fi trebuit să apară pe podium, însă a decis să se retragă în ultim moment și să nu ia parte la ideea trăsnită a lui Kanye. Hotărârea lui Jaden Smith a fost salutată de către modelul și afacerista Kendel Jenner. 

Deși scandalul părea să fie unul  imposibil de dezamorsat, ținând cont de reacțiile pe care le-a creat colecția lui Kanye, adevărul este că părțile implicate au ajuns neașteptat de ușor la un consens și au făcut pace. 

Kanye și Gabriella s-au întâlnit pentru a soluționa conflictul
Kanye și Gabriella s-au întâlnit pentru a soluționa conflictul

Kanye West a anunțat că s-a întâlnit personal cu editorul Vogue pentru a-i cere scuze pentru derapajul comportamental, iar reprezentanții Vogue au confirmat faptul că între cei doi a avut loc o întâlnire discretă. Artistul plusează, în cele mai noi mesaje ale sale, o numește pe Gabriella Karefa ca fiind sora lui și merge chiar mai departe cu afirmațiile curajoase. Kanye susține că întâlnirea dintre el și Gabriella a fost filmată la solicitarea redactorului-șef Vogue, Anna Wintour. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net