Kanye West și sosia lui Kim Kardashian, Chaney Jones, s-au despărțit

Kanye West i-a spus „adio” muzei sale, care seamănă izbitor cu fosta sa soție, Kim Kardashia. Vestea a apărut la doar câteva zile după ce Pete Davidson, iubitul lui Kim, a fost surprins la cumpărături cu unul dintre copiii rapperului cu vedeta de televiziune.

Kanye West s-a despărțit de iubita sa, Chaney Jones, însă se pare că nu ar fi singur! Bruneta, care este considerată sosia lui Kim Kardashian, având în vedere asemănarea indubitabilă dintre ele, a șters deja toate postările care aveau legătură cu fondatorul „Yeezy”, cunoscut legal drept „Ye”, căci și-a schimbat numele. Potrivit The Mirror, bărbatul deja ar fi început o nouă relație cu modelul Monica Corgan.

Citește și: La ce trebuie să renunțe Pete Davidson, dacă vrea să se însoare cu Kim Kardashian

În vârstă de 44 de ani, Kanye West a început să o curteze pe Chaney Jones în luna februarie a acestui an și a fost atras de ea tocmai datorită faptului că seamănă foarte bine cu mama copiilor săi. Potrivit TMZ, cei doi au pus punct poveștii de iubire imediat după ce s-au întors după o excursie în Japonia, însă nu se știe care dintre cei doi a propus separarea.

Kanye West nu-și găsește liniștea după despărțirea de Kim Kardashian

Înainte ca rapperul să se afișeze cu Chaney, o tânără în vârstă de doar 24 de ani, a avut o relație de scurtă durată cu actrița Julia Fox. Internauții credeau că noua relație a lui Kanye West este una serioasă, dat fiind faptul că partenera sa a fost surprinsă cu un nou tatuaj, pe încheietură. Chaney Jones și-ar fi scris „Ye”, noul nume al designerului, care a cerut schimbarea încă de anul trecut.

Nu rata: Kim Kardashian și Kanye West au făcut pace? Ce i-a declarat artistul fostei sale soții

Despărțirea lui a avut loc într-un moment în care pare că fosta sa soție, Kim Kardashian, este mai bine ca niciodată. Vedeta de televiziune este împreună cu Pete Davidson, un comediant în vârstă de 28 de ani, iar în cel mai nou episod al emisiunii sale vorbea despre posibilitatea ca bărbatul să devină tatăl vitreg al copiilor săi.

Kim, pregătită să ducă relația cu Pete la un nou nivel

În emisiunea „The Kardashians”, ea a povestit cum Mason Disick, nepotul său cel mai mare din partea lui Kourtney Kardashian, i-a spus lui North opinia lui de a avea un părinte vitreg. Nu se știe cum va reacționa Kanye la aceste vești, având în vedere că mereu a fost vehement și a refuzat ca oricare dintr copiii săi să întâlnească partenerii lui Kim.

Cei doi foști soți au împreună patru copii, North West fiind cea mai mare. Saint are șase ani, Chicago patru, iar Psalm doar doi ani. Kim Kardashian este cea care a intentat divorțul, la începutul anului 2021, după aproape 7 ani de căsnicie. În octombrie 2021, odată cu apariția sa în emisiunea Saturday Night Live, ea l-a cunoscut pe Pete Davidson și au început să se afișeze împreună în public câteva luni mai târziu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net