Kanye West, exclus de la Premiile Grammy 2022. De ce au luat organizatorii această decizie

Rapperul american Kanye West nu va mai participa anul acesta la show-ul Premiilor Grammy, după ce organizatorii au decis să îl excludă pe artist de pe listă. Iată motivul din spatele deciziei!

 Kanye West, exclus de pe lista show-ului Premiilor Grammy 2022 Foto: Arhivă
Kanye West, exclus de pe lista show-ului Premiilor Grammy 2022 Foto: Arhivă

Kanye West a fost exclus de pe lista artiștilor care vor performa la decernarea Premiilor Grammy de anul acesta. Artistul se afla printre numele mari care urmau să intre pe scenă, însă organizatorii au decis să renunțe la reprezentația rapperului.

Kanye West, exclus de la Premiile Grammy 2022

Se pare că motivul ar fi comportamentul său deviant și postările controversate pe care artistul le-a tot făcut în ultima vreme. Kanye West suferă de tulburare bipolară, însă mulți îl acuză că nu pare că ar lua tratament în acest sens, dacă e să judecăm după acțiunile sale.

Reprezentanții lui Kanye au confirmat informația potrivit căreia acesta a fost exclus de la Premiile Grammy 2022, pentru publicația E! News.  Aceștia au explicat că rapperul a fost sunat pe 18 martie și i s-a adus la cunoștință că a fost exclus din lista artiștilor care vor cânta în cadrul galei.

Citește și: Kanye West continuă să o atace public pe Kim Kardashian: «Visez la o lume în care toți tații pot fi considerați eroi»

Motivul pentru care organizatorii au luat această decizie

Se pare că organizatorii au luat măsura „din cauza a ceea ce ei consideră a fi un comportament îngrijorător în mediul online”. În presa internațională a apărut și informația potrivit căreia că decizia are legătură și cu faptul că în acest an, Trevor Noah a fost ales să prezinte show-ul, iar organizatorii aveau rețineri în ceea ce privește interacțiunea dintre cei doi, în special din partea lui Kanye West.

Chiar săptămâna aceasta, Kanye i-a adresat comediantului o jignire rasială în mediul online, fapt pentru care a fost suspendat timp de 24 de ore de pe Instagram. Meta, compania care deține rețeaua de socializare, a confirmat că rapperul a fost supendat pentru că a încălcat regulile cu privire la hărțuire, folosind și un discurs instigator la ură.

Aceasta nu a fost însă singura „scăpare” a artistului. Declarațiile și postările sale sunt adesea subiectul multor controverse, iar de curând rapperul l-a amenințat și pe actualul partener al lui Kim Kardashian, fosta lui soție cu care se află încă în divorț.

Citește și: Mesajul disperat al lui Kim Kardashian pentru Kanye West! Vedeta tv se teme pentru siguranța lui Pete Davidson

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net