Kanye West face teoria conspirației! Iată ce vedetă este la mijloc: «E vorba de un genocid rasial»

Ultima actualizare:

Kanye West merge din controversă în controversă, iar acum ținta declarațiilor sale este cântăreața de culoare Lizzo, cunoscută atât pentru talentul ei, cât și formele rubensiene. West și-a exprimat revolta față de cei care o critică pe Lizzo atunci când pierde câteva kilograme, susținând că aceste persoane susțin «genocidul persoanelor de culoare». 

Kanye West face teoria conspirației! Iată ce vedetă este la mijloc: «E vorba de un genocid rasial»
Kanye West face teoria conspirației! Iată ce vedetă este la mijloc: «E vorba de un genocid rasial»

Kanye West, 45 de ani, nu se mai potolește cu afirmațiile controversate, iar ultimele sale comentarii au de-a face cu artista de culoare, Lizzo, o bună prietenă a artistului. Lizzo este una dintre cele mai talentate cântărețe ale noii generații de artiști din SUA, fiind foarte apreciată de mulți pentru că și-a acceptat formele rubensiene și este asumată în tot ceea ce face. 

Citește și: Război în State! Nu între Putin și Biden, ci între Kanye West, Justin Bieber, Gigi Hadid și John Legend. Se amenință cu bătaia!

Lizzo a trecut recent la o alimentație sănătoasă, formată din sucuri de crudități, fapt care a ajutat-o să piardă câteva kilograme și să se simtă mult mai bine. Totuși ea a primit multe comentarii negative cu privire la faptul că a slăbit, unii reproșâdu-i că ar trebui «să se accepte așa cum este». 

Nu rata nici: Scandal la Săptămâna Modei de la Paris! Kanye West a stârnit revolta tuturor

Kanye West a intervenit în această situație și, într-un interviu recent, pe care l-a acordat pentru televiziunea Fox, a menționat că cei care nu sunt de acord cu stilul de viață sănătos al lui Lizzo, contribuie de fapt la genocidul persoanelor de culoare din SUA. 

Vezi și: Gigi Hadid, război cu rapperul Kanye West: «Ești un bătăuș și o glumă!»

În interviul cu Tucker Carlson, din cadrul emisiunii lui Fox News, Kanye West a declarat că acele comentarii de pe social-media, care o atacă pe Lizzo pentru că a slăbit, vin de fapt din partea unor conturi false, numite «roboți», o manevră de marketing folosită de multe vedete, dar și de hackeri. 

«Când Lizzo pierde zece kilograme și anunță acest lucru, roboții o atacă pentru că slăbește, deoarece mass-media dorește să transmită percepția că excesul de greutate este o manieră de a te accepta pe tine însuți, când de fapt este nesănătos.

Să lăsăm la o parte ce este la modă sau ceea ce crede fiecare că este frumos. E vorba că e nesănătos din punct de vedere medical și ca oamenii să promoveze așa ceva este de-a dreptul diabolic. Este vorba de un genocid al persoanelor de culoare.» a spus Kanye West, potrivit Metro.uk. 

Kanye West riscă să piardă milioane de dolari, după gafa de la Săptămâna Modei

Kanye West a făcut mare vâlvă la Săptămâna Modei, după ce a trimis pe podium tricouri pe care era scris «Viețile albilor contează», ceea ce a fost interpretat ca o contrareacție la o mișcare socială împotriva rasismului sistemic «Viețile persoanelor de culoare contează». Artistul a intrat în conflict cu editoarea Vogue Karefa-Johnson, pe tema acestui subiect, iar în urma scandalului creat, brandul Adidas a anunțat că ar putea renunța la colaborarea cu West, artistul riscând să piardă milioane de dolari. 

  „Adidas a fost întotdeauna despre creativitate, inovație și sprijinirea sportivilor și artiștilor pentru a-și concretiza viziunea. Parteneriatul adidas Yeezy este una dintre cele mai de succes colaborări din istoria industriei noastre. Suntem mândri de echipa noastră care a lucrat neobosit de-a lungul colaborării noastre cu Ye și de produsele emblematice care s-au născut din aceasta. De asemenea, recunoaștem că toate parteneriatele de succes sunt înrădăcinate în respectul reciproc și valorile comune. După eforturi repetate de a rezolva situația în mod privat, am luat decizia de a trece în revistă parteneriatul. Vom continua să gestionăm produsul actual în această perioadă.”, au declarat reprezentanții companiei.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net