WOW! Uite cât de spectaculoasă a fost Taylor Swift la Premiile MTV

Ultima actualizare:

Seară mare pentru industria muzicii! cele mai în vogă vedete ale momentului, printre care Taylor Swift sau Lizzo și-au făcut apariție pe covorul roșu, în cadrul festivității de decernare a premiilor MTV Video Music Awards 2022. Evenimentul a avut loc duminică seara, iar celebritățile s-au întrecut să surprindă publicul în ținute cât mai spectaculoase. 

image

Premiile Video Music Awards sunt recunoscute ca fiind printre cele mai extravagante evenimente ale anului, unde celebritățile dau frâu liber imaginației și abordează ținute cât mai creative și controversate. Spre exemplu Lady Gaga a uimit audiența, când în 2010, a apărut, în celebra rochie confecționată din carne crudă.

Citește și: Taylor Swift, logodită în secret cu Joe Alwyn și cu viața de familie în cap

Gazdele evenimentului din acest an, desfășurat la Prudential Center din Newark, New Jersey, au fost artiștii Bad Bunny, Nicki Minaj, Jack Harlow și LL Cool J. În ceea ce privește defilarea vedetelor de pe covorul roșu, s-au remarcat Taylor Swift, într-o superbă rochie argintie, ce-i accentua silueta cu picioare lungi, solista Lizzo care a ales o rochie din falduri de mătase neagră, total atipică, și artistul Lil Nas care optat pentru o ținută spectaculoasă cu pene.

Nu rata nici: Cântăreaţa Taylor Swift, dată în judecată pentru versurile unei piese

Multe vedete s-au îmbrăcat în nuanțe închise deși au dat viață ținutelor cu accesorii inspirate din cultura BDSM, cum ar fi choker-ul gros din piele a cântăreței Dove Cameron sau rochia cu decupaje periculoase a Sabrinei Carpenter. 

Artiștii nu s-au sfiit să adopte ținute cu accente feminine

Alte celebrități care au făcut senzație cu vestimentațiile lor la Premiile MTV au fost Ashley Graham, Tate McRae și Jennie de la Blackpink, care au strălucit de senzualitate în rochii extrem. 

Interesant și: Dua Lipa, triunghi amoros cu Aron Piper din Elite și FKA Twigs?

Dintre artiștii de sex masculin care au abordat cele mai îndrăznețe și neașteptate ținute, se numără Ethan Torchio de la trupa Maneskin care a purtat un corset transparent, Conan Gray care a abordat din dantelă și Bob Drag Queen care și-a făcut apariția într-o fustă albă, pe care a asortat-o cu un blazer în carouri și o vestă.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net