VIDEO Dua Lipa și Megan Thee Stallion recreează «incidentul» dintre Mariah Carey și Whitney Houston pe scena premiilor Grammy

Ultima actualizare:

Premiile Grammy 2022 s-au desfășurat aseară în Los Angeles, iar evenimentul a avut parte și de un moment tensionat între două dive, Dua Lipa și Megan Thee Stallion, care au urcat pe scenă purtând același model de rochie. Artistele și-au adresat câteva replici acide, iar creatoarea ținutelor, Donatella Versace, a intervenit pentru a le împăca pe vedete. 

Dua Lipa și Megan Thee Stallion în conflict la Premiile Grammy 2022?
Dua Lipa și Megan Thee Stallion în conflict la Premiile Grammy 2022?

Cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc aseară pe scena de la Staples Center din Los Angeles și toți artiștii importanți ai momentului au luat parte la cel mai mare eveniment din industria muzicală. 

Citește și Will Smith, ținta glumelor nemiloase la Premiile Grammy, din cauza palmei date lui Chris Rock la Oscar

Premiile Grammy 2022 au avut parte și de un moment cel puțin tensionat, când Dua Lipa și Megan Thee Stallion au urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun nou artist. 

Cele două dive au rămas absolut uimite când și-au dat seama că de fapt sunt îmbrăcate la fel, situație inacceptabilă printre vedete, mai ales la un eveniment de o asemenea anvergură. 

Atât Dua Lipa și Megan Thee Stallion au intrat într-o mică dispută, din cauza ținutelor, chiar pe scenă, în fața miilor de spectatori. Momentul a fost, desigur, special regizat, într-o notă umoristică, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

,,Asta mi-a furat look-ul", i-a reproșat Megan Thee Stallion lui Dua Lipa. 

,,Mi s-a spus că rochia asta este exclusiv pentru mine", i-a răspuns Dua Lipa.

Cea care a intervenit pe scenă pentru a aplana conflictul a fost chiar creatoarea vestimentațiilor, Donatella Versace, care, într-o clipă, le-a smuls partea de jos a ținutelor, conferind ambelor dive un look unic. 

,,Acum amândouă arătăm ca niște câștigătoare", a conchis Megan Thee Stallion.

Incidentul dintre Mariah Carey și Whitney Houston

Micul ,,incident" regizat între Dua Lipa și Megan The Stallion, de la Premiile Grammy 2022, a fost de fapt inspirat după un moment similar, ce a avut loc între Mariah Carey și regretata Whitney Houston, la premiile Video Music Awards, din 1998. Divele urmau să-i înmâneze  un premiu chiar lui Will Smith. 

Citește și Kanye West, exclus de la Premiile Grammy 2022. De ce au luat organizatorii această decizie

La acel moment între cele două mari artiste exista o competiție acerbă și se spunea că nu se suportă una pe cealaltă. Mariah Carey și Whitney Houston au apărut pe scenă în aceeași rochie și au avut un schimb de replici plin de ironii. 

Mariah Carey și-a smuls partea de jos a rochiei, gest care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, însă nici Whitney nu s-a lăsat mai prejos și a făcut același lucru. Cele două și-au făcut apoi complimente și s-au îmbrățișat, semn că între ele există foarte mult respect și apreciere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
netflix jpg
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net