Taylor Swift, logodită în secret cu Joe Alwyn și cu viața de familie în cap

Taylor Swift se pare că s-a săturat de o simplă relație și dorește să meargă spre o adevărată căsnicie, căci aceasta s-a logodit, în secret, cu britanicul Joe Alwyn.

stanga
dreapta
Taylor Swift jpeg
taylor swift jpg
Taylor Swift  profimedia 0198454579 jpeg
4 taylor swift jpg jpeg
taylor swift 0 jpeg
*PREMIUM EXCLUSIVE* Taylor Swift sans 4th of July party for snorkeling in Turks and Caicos with sweetheart Joe Alwyn **NO NY PAPERS** **MUST CALL FOR PRICING** jpeg
taylor swift jpeg
taylor swift mtv ema reuters

Potrivit mai multor surse ale The Sun, se pare că cuplul fericit încă nu are planuri să-și anunțe, într-un mod public și oficial, veștile cele mari, dar persoanele aflate în anturajul lor au „ciripit” mai mult decât trebuie.

E gata Taylor Swift pentru viața de familie?

Află mai multe detalii despre viața artistei: Cântăreaţa Taylor Swift, dată în judecată pentru versurile unei piese

Joe Alwyn, de altfel, a vrut o cerere și un inel care să nu fie care ca oricare altul de pe piață. Inelul pe care Taylor Swift îl poartă are mesajul „în spatele ușilor închise”.

Probabil cel mai faimos cuplu discret, care au doar câteva poze împreună, iar asta pe covorul roșu, nu le-ar fi spus nici membrilor din propria echipă despre viitorul lor plan. 

„Taylor și Joe sunt foarte fericiți și foarte, foarte îndrăgostiți. De fapt, aceștia sunt logodiți de câteva luni, dar le-au spus doar câtorva prieteni din cercul apropiat. Practic, doar familia și prietenii de încredere știu asta.”, a afirmat o sursă a ziarului britanic. 

Urmărește și alte nebunii făcute de către Swift: Taylor Swift se tunde singură din cauza pandemiei

Nu sunt detalii suplimentare privind nunta celor doi și nici nu se știe dacă, în viitor, cei doi își vor declara public logodna sau chiar căsătoria.

Logodna lor vine la cinci ani după ce aceștia au început o relație și reprezintă un mare punct de cotitură în viața amoroasă a lui Taylor, care a început să aibă mai multe piese fericite, despre dragoste și viitor. 

Totuși, în trecut, vedeta a defilat în fața camerelor alături de foștii ei iubiți, printre care-i putem enumera pe Tom Hiddleston, Harry Styles sau Calvin Harris. În schimb, Joe Alwyn rămâne o dragoste ce nu dorește să fie afișată public. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg