Edi Irimia: „Musk nu a fost la petrecere!”. În locul lui a apărut un ... dinozaur, la castelul Bran!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Edi Irimia, organizatorul Galelor Superkombat, s-a numărat printre invitații de la mega-petrecerea de Halloween, pe 30 octombrie, la castelul lui Dracula din Bran! Omul de  afaceri a precizat, pentru Click!, că Elon Musk nu a fost prezent la party-ul de groază al miliardarilor lumii. În schimb, la poarta castelului și-a făcut apariția un... dinozaur!

cub eduard irimia png

Elon Musk, marele absent. Angelina se plimba prin L.A.!

La mega party-ul miliardarilor lui Elon Musk de la Bran, surpriză mare, a lipsit chiar Elon Musk! Nici Angelina Jolie nu a dat pe acolo, nici măcar stafia ei!

Cert e că sâmbătă și duminică, milirdarii lui Elon Musk, dar și actori și vedete de la Hollywood, s-au distrat de minune de Halloween, la Bran. Au vizitat Brașovul, au servit bucate tradiționale românești, iar seara s-au deghizat și au poposit la petrecere!

Doar patru-cinci români au avut acces la party-ul miliardarilor lumii. Printre ei, Eduard Irimia, organizatorul celebrelor Gale Superkombat și primul român care a apărut pe coperta revistei Forbes, de la noi.

Edi Irimia a dezvăluit, pentru Click!, că nu a fost nici urmă de Elon Musk pe la petrecerea unde a mers deghizat, împreună cu frumoasa sa soție, Oana.

Elon Musk nu a venit la petrecere! Nu am fost decât patru-cinci români acolo”, a declarat Edi Irimia, pentru Click!

Ce a căutat dinozaurul la Bran?

Nu a fost Elon Musk la petrecere, însă, la poarta castelului lui Dracula, a fost văzut un dinozaur. Omul de afaceri Edi Irimia a fost cel care l-a adus.

„Acel dinozaur a fost din partea unui prieten de-al meu din Bran, care are o locație cu tematica Dracula Park. Mi-a povestit că are un dinozaur, un manechin robotizat și operat de om. Mi s-a părut interesant ca apariție. Doar până la poartă m-a însoțit, că nu a fost primit înăuntru.

Voi sprijini acest proiect, este primul parc cu tematica Dracula, care se va demara și va avea peste 50 de hectare, până la anul”, ne-a mai spus omul de afaceri.

Elon Musk și Angelina Jolie, marii absenți de la Bran!

Deși s-a anunțat cu sule și trâmbițe, în presă, că Elon Musk va veni în România, pentru a se distra alături de prietenii săi miliardari, iată că lucrurile nu au stat așa. Cel mai bogat om al lumii nu a pus piciorul, până la urmă, pe pământ românesc!

Conform ultimelor postări ale lui Musk de pe contul oficial de Twitter, avionul său a aterizat, luni, pe un aeroport privat din New Jersey, în jurul orei 10 dimineața (ora României).

Nici Angelina Jolie nu a fost în țara lui Dracula! Actrița a fost surprinsă la cumpărături, în Los Angeles, alături de fiica sa, Vivienne, în vârstă de 14 ani, de către paparazzi, iar pozele au apărut chiar pe 30 octombrie.

De altfel, surse oficiale din M.A.I. a făcut dezvăluit, pentru libertatea.ro că, petrecerea de la Bran a fost planificată încă de anul trecut, când s-au făcut și rezervările pentru sărbătoarea de Halloween din 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net