Samy Naceri, starul seriei „Taxi”, a venit în România să caute locuri de filmare! Pe ce vedetă a pus ochii?

#Exclusiv Click!

Samy Naceri, cunoscutul actor francez din seria „Taxi”, se află în București, în aceste zile, ca să caute locuri de filmare pentru viitorul său film, „La Mentale 2”.  Starul francez vrea sa includă actori și vedete din România în noul său proiect cinematografic! A pus ochii pe boxerul român Ronald Gavril, sportivul lui Floyd Mayweather.

Cunoscutul actor francez Samy Naceri (62 de ani) a venit în vizită, în România, în aceste zile, cu scopul de a căuta locuri de filmare pentru viitorul său film, „La Mentale 2”. Actorul francez, în vârstă de 62 de ani, laureat al Festivalului de la Cannes în 2006, a devenit cunoscut mai ales pentru seria „Taxi”, în care a deținut rolul principal.

Samy Naceri, pe numele său adevărat, Saïd Naceri, vrea să filmeze la București mai multe scene din viitorul său proiect cinematografic, „La Mentale 2”. Primul film din serie, „La Mentale”, a fost lansat în anul 2002, s-a bucurat de un mare succes în Franța.

Samy a cumpărat drepturile de realizare pentru cea de-a doua parte din „La Mentale", film polițist în care deține rolul principal. Din distribuția noii pelicule mai fac parte actori precum: Moussa Maaskri, Clotilde Courau și fiul lui Samy, Julian Naceri ( în vârstă de 27 de ani). Filmul se preconizează a fi lansat în cinema la finalul anului 2024.

Samy colaborează, în România, cu omul de afaceri Eduard Irimia, promotorul Galelor SuperKombat. Cei doi s-au întâlnit la Festivalul de film de la Cannes, iar Irimia a fost cel care l-a invitat pe Samy să vină să filmeze la noi în țară.

Edi Irimia: „Ronald Gavril, sportivul lui Floyd Mayweather, va juca în film”

Samy Naceri vine din 2015 în România, unde a și fondat o companie de producție cinematografică.

Actorul francez își dorește ca în filmul său să joace actori și vedete din România. Deocamdată, a pus ochii pe Ronald Gavril, cel mai cunoscut boxer român la această oră peste graniță și sportivul celebrului Floyd Mayweather.

Samy a venit în România că să pregătească noul său film. Suntem pieteni, ne-am cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes.

Ronald Gavril va avea și el un rol în film, chiar dacă nu vorbește limba franceză. Va urma un casting pentru acest film, undeva în toamnă. Ronald Gavril este cel mai mare boxer din România la acest moment, la nivel mondial, este sportivul lui Floyd Mayweather.

Cu acest prilej, Samy și-a deschis și un cont la o bancă românească de investiții. Actorul a semnat, zilele acestea, și un contract, ca să fie reprezentat, pe partea financiară, ca investiții, în România, pentru filmul lui, cu această bancă ce are în portofoliu toți milionarii României. Samy are cont și și-a făcut deja rezidență în România”, ne-a declarat Edi Irimia, fondatorul Superkombat și organizatorul „Galelor I Success” în lumea întreagă, de la Dubai, Cannes și Veneția, în exclusivitate pentru Click!

Sami Naceri a dat lovitura cu „Taxi”!

Samy Naceri a devenit un nume în cinematografia franceză și europeană în 1998, după ce a apărut în seria „Taxi” al lui Gérard Pirès.

În 1999, Samy a primit premiul Cesar pentru „Cel mai promițător actor”, iar în 2006 a fost declarat „Cel mai bun actor” la Festivalul de film de la Cannes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net