Prodanca a făcut chef faraonic la 51 de ani! A avut tort cât ea și 51 de șampanii: „M-am simțit ca o prințesă!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan a avut tort de înălțimea ei (1, 70 m) la împlinirea celor 51 de ani. 750 de invitați i-au cântat impresarei „La mulți ani!”, într-un club de fițe din Capitală. Cheful a fost faraonic! Avem și primele declarații ale sărbătoritei!

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani pe 17 decembrie, prilej cu care impresara a dat, sâmbăta seara, un chef faraonic, într-un local de fițe din zona Herăstrău. 

Dacă anul trecut, la împlinirea celor 50 de ani, impresara a petrecut cu lăutari, la un restaurant cu specific românesc, anul acesta ea a ales să dea o petrecere într-un club select, unde a chemat nu mai puțin de 750 de invitați.

„Tortul a avut 1,70 m, înălțimea mea! 10 zile s-a muncit la el!”

Anamaria Prodan i-a avut alături pe doi dintre copiii săi, Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf junior. Ei au fost cei care i-au făcut mamei lor o surpriză de proporții: este vorba de tortul uriaș, de 1,70 m, adică de înălțimea impresarei. 

Cei 750 invitați din club au rămas, fără cuvinte, atunci când nu mai puțin de 40 de ospătari au adus, la 12 noaptea, tortul  imens de 1.70 m, împreună cu 51 de șampanii, numărul acestora fiind echivalent cu vârsta împlinită de către impresară.

Întreg clubul, i-a cântat Anei „La mulți ani!”, aceasta fiind emoționată până la lacrimi. Fiica cea mare, Rebecca, a lipsit de la party, însă impresara va pleca în America în aceste zile unde va mai da un chef. 

„Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare: un tort de înălțimea mea! Rebe este în America, mă așteaptă să facem și acolo ziua mea. 

M-am simțit ca o prințesă. Minunat! Am prieteni de vis. Am o familie minunată! Le mulțumesc tuturor și îi iubesc“, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

La tortul imens al impresarei, maeștrii cofetari au muncit timp de zece zile la rând. Impresara a strălucit într-o ținută de amazoană, a dansat toată noaptea și a fost nedezlipită de fostul fotbalist Lucian Sânmărtean.

Toată petrecerea a fost filmată de Antena 1 și va fi difuzată în reality-show-ul Prodancăi.

Petrecerea impresarei a durat până în zori și a fost filmată de operatorii Antenei 1, care o urmează pas cu pas pe impresară.

Cheful faraonic va putea fi urmărit de publicul larg în reality-show-ul Prodancăi, care va debuta în curând la Antena 1, și va fi difuzat, în week-end, sâmbătă și duminică, în prime-time. 

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demnim încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a mai declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Reality show-ul „Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!” se anunță a fi producția numărul 1 a trustului Intact. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net