Anamaria Prodan, parastas pe opulență pentru Ionela Prodan. A împărțit pachețele cu caviar și rodii, la cimitir: „Îi plăceau foarte tare icrele negre”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) a mers la mormântul mamei sale de la Cimitirul Bellu, pe 7 ianuarie, de ziua onomastică a regretatei cântărețe de muzică populară, cu pungile pline ochi. A pus până și caviar, delicatesa preferată a artistei. 

Pe 7 ianuarie, celebra cântareață de muzică populară Ionela Prodan îşi serba ziua onomastică. Anamaria, fiica ei, pe care o cheamă și Ioana în buletin, a mers la cimitir pentru a-și plânge mama, și a împărţi mai multe pachete cu mâncarea preferată a regretatei soliste de muzică populară.

Anamaria Prodan (51 de ani) nu s-a uitat la bani și a pus până și caviar în pungile împărțite pentru mama sa, Ionela. 

Anamaria Prodan: „Mamei îi plăceau foarte tare icrele negre”

Anamaria Prodan a fost susținută în organizarea parastasului de către buna sa prietenă, Gabriela Lucuţar. Pachetele oferite la mormântul Ionelei Prodan de la Cimitirul Bellu au conținut mâncarea preferată a regretatei artiste, care avea gusturi fine: de la rodii, până la caviar. 

 „Mamei mele îi plăceau foarte tare icrele negre. Am pus în pachete exact ce mânca ea. Nu am făcut din asta o știre. Nu m-a interesat ce comentează lumea. 

Am împărțit tuturor ceea ce iubea ea. Atât și nimic mai mult. Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump. 

Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseaze vreodată. Nici pe mine, nici pe ai mei!

Gabriela Lucuțar a fost la înălțime. Lipită mereu de mine. Ca o soră. A făcut ceva minunat și de această sărbătoare în cinstea mamei mele“, 
 a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, după pomenirea de la cimitirul Bellu. 

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă suferință, luptând cu o boală nemiloasă. Artista avea 70 de ani și suferea de cancer pancreatic.

Decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator, după cum au anunțat medicii de la Spitalul Elias, acolo unde artista a fost înternată în ultimele clipe ale vieții. Anamaria Prodan nu s-a dezlipit de lângă patul de spital, fiind alături de mâna ei până la final. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net