EXCLUSIV Doi ani f─âr─â Ionela Prodan. Fiica Anamaria a f─âcut parastas ├«n avans: "Am ├«mp─âr╚Ťit pachete pentru sufletul mamei"

image
Anamaria Prodan a trecut printr-o perioad─â dificil─â dup─â ce mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din via╚Ť─â

├Än urm─â cu doi ani, pe 16 aprilie, celebra solist─â de muzic─â Ionela Prodan se stingea din via╚Ť─â la Spitalul Elias, dup─â o lupt─â chinuitoare cu o boal─â necru╚Ť─âtoare. Fiica regretatei artiste, Anamaria Prodan, a reu╚Öit s─â fac─â un parastas, ├«nainte s─â se interzic─â intrarea ├«n cimitir. Morm├óntul femeii pe care a iubit-o o ╚Ťar─â ├«ntreag─â este acoperit cu flori.

"Tu nu ai murit! ╚śi nu o vei face vreodat─â! Tu ai fost ╚Öi vei r─âm├óne for╚Ťa vie╚Ťii mele! Tu e╚Öti icoana vie╚Ťii mele! ╚śtiu c─â acolo unde ai plecat vei conduce corul ├«ngerilor, iar vocea ta va r─âsuna mult mai tare ╚Öi mai frumos ├«n tot Raiul ╚Öi ├«n inima mea. Drum bun, iubirea vie╚Ťii mele", acesta a fost mesajul dureros al Anamariei Prodan prin care anun╚Ťa dispari╚Ťia mamei sale. La v├órsta de 70 de ani, dup─â eforturile supraomene╚Öti ale fiicelor ╚Öi la mai bine de doi ani de lupt─â cu boala perfida, marea artist─â Ionela Prodan s-a stins pe patul spitalului Elias, din Bucure╚Öti. Nepo╚Ťii, fiicele ╚Öi ginerii au pl├óns-o mult pe doamna muzicii rom├óne╚Öti, care a fost ├«ngropat─â la cimitirul Bellu, al─âturi de primul ei sot,Traian. O poman─â mare, de 9.000 de euro, din care s-au bucurat ╚Öi boga╚Ťii ╚Öi s─âracii, a organizat atunci celebra impresara de fotbal.

image
Anamaria Prodan a trecut printr-o perioad─â dificil─â dup─â ce mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din via╚Ť─âFoto: Arhiv─â personal─â

╚śi, joi, 16 martie, a fost o zi neagr─â pentru aceasta. S-au ├«mplinit doi ani de c├ónd Anamaria ╚Öi-a pierdut mama, ├«ns─â a avut grij─â s─â fac─â pomenirea ei ├«n avans. Afacerista a anticipat interdic╚Ťiile impuse de autorit─â╚Ťi, prin ordonan╚Ťa militar─â nr 2, astfel c─â a f─âcut parastasul cu trei s─âpt─âm├óni mai devreme: "Am f─âcut pomana de 2 ani chiar ├«nainte sa se interzic─â intrarea in cimitire. Am anticipat a╚Öa ceva. Am ├«mp─âr╚Ťit pachete celor s─âraci pentru sufletul mamei mele", a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! Morm├óntul este foarte ├«ngrijit ├«n permanen╚Ť─â de o angajat─â a familiei. "La morm├ónt, la c├óteva zile, merg to╚Ťi ai mei c├ónd este voie. Fra╚Ťii ╚Öi rudele, de morm├ónt are grij─â o doamn─â foarte dr─âgu╚Ť─â, care din prima zi a f─âcut ca morm├óntul s─â arate perfect", ne-a mai spus Anamaria, care se afl─â ├«n Dubai al─âturi de familia ei.

Citește și:

┬źA c├óntat p├ón─â a scuipat s├ónge┬╗. Cum a c├ó╚Ötigat Ionela Prodan peste 2 milioane de euro

EXCLUSIV Anamaria Prodan, parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan. Ce a pus în pachete

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg