Anamaria Prodan și Ronald Gravril, dragoste la prima vedere. „Are planuri mai mari decât atât pentru viitor”

Anamaria Prodan (51 de ani) a pășit în 2024 alături de noul ei iubit, boxerul Ronald Gavril (37 de ani). Cei doi au petrecut Revelionul împreună în America, însă au început să se afișeze împreună, ca un cuplu, pe rețelele de socializare, abia de anul acesta. Și cum vedeta pare mai fericită ca niciodată, mulți s-au întrebat cum s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril / foto: Arhiva Click!
Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril / foto: Arhiva Click!

La 51 de ani, Anamaria Prodan e mai fericită ca niciodată alături de noul ei iubit cu 14 ani mai tânăr, boxerul Ronald Gavril (37 de ani). Diferența de vârstă dintre impresară și noul partener a stârnit, însă, mari controverse în mediul online, dar asta pare că nu stă în calea fericirii lor. Deși au petrecut Revelionul împreună în America, au ținut ceva timp ascunsă relația și au început să se afișeze împreună, ca un cuplu, pe rețelele de socializare, abia de anul acesta.

Și totuși, nu puțini sunt cei care se întreabă cum s-au cunoscut cei doi, sau cel puțin cum a reușit Anamaria Prodan să lase în urmă divorțul de Laurențiu Reghecampf și să își găsească din nou fericirea. Ei bine, un bun prieten de al impresarei, Adrian Pescariu, a oferit răsunsul la această întrebare.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Anamaria Prodan l-a cunoscut pe Ronald Gavril de Sărbători, în Las Vegas, la masa de Crăciun, și a fost dragoste la prima vedere. Boxerul este foarte atent și grijuliu cu ea, lucru care ar fi putut să o atragă pe vedetă.

„Ana este foarte fericită și liniștită în acest moment. Are planuri mai mari decât atât pentru viitor. O văd fericită. Îndrăgostită cred că doar ea poate să știe atunci când este, dar noi cei care o vedem foarte des bineînțeles că facem diferența și vedem că e ce trebuie, e happy.

Totul între ei a fost inopinat. Ana a fost la masă, invitată de niște prieteni comuni ai lor, în America. La masa de Crăciun, mai exact. Ei cred că se știau, dar tot ceea ce pot să zic e că a fost dragoste la prima vedere din ambele părți. Când el a vrut să intre în casă, Ana i-a deschis ușa. Așa s-a nimerit (...) Și de acolo au început să vorbească, să se cunoască. El este foarte atent și grijuliu, o ajută să se îmbrace, să pună sacoul, pardesiul. Boxerii sunt mai rigizi, dar el face niște gesturi rare.”, a dezvăluit Adrian Pescariu, la WOWnews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net