Daniel Ghiță sare în apărarea noului iubit al Prodancei! Ronald Gavril, criticat pentru diferența de vârstă dintre el și impresară: „Ești penibil!“

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril formează cuplul începutului de an. Diferența de vârstă dintre impresară și noul iubit a stârnit, însă, mari controverse în mediul on-line. Boxerul lui Floyd Mayweather a fost făcut cu ou și cu oțet. Daniel Ghiță a sărit și el în apărarea noului cuplu. 

Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril au anunțat că formează un cuplu, la începutul anului, asta după ce au petrecut Revelionul împreună în America. 

Atât Anamaria Prodan cât și Ronald Gavril au postat poze, în ipostaze tandre, pe conturile lor de socializare, care însă au stârnit mari controverse în mediul on-line. 

Ronald Gavril, criticat dur după ce s-a pozat alături de impresară: „Ești penibil precum Prodanca”

Altfel, pe contul marelui boxer au apărut critici și comentarii acide, care vizau în special diferența de vârstă dintre impresară și noul ei iubit. 

Pe cei doi îndrăgostiți îi despart nu mai puțin de 14 ani, impresara având 51 de ani, iar boxerul doar 37. 

Internauții l-au taxat cât se poate dur în comentarii pe Ronald Gavril, după ce acesta și-a oficializat relația cu impresara. Pugilistul, însă, nu a aplecat urechea la bârfe și i-a blocat pe toți cei care și-au permis să-l critice. 

 „Ești penibil precum Prodanca, de ce ai întrerupt comentariile? Dacă tot ai făcut asta, spune-i dânsei să se rezume la relația ei. 

Oricum vrea carne moale și peste 4-5 luni o să caute altceva”, a fost unul dintre comentariile, apărute pe contul de socializare al boxerului. 

daniel ghita jpeg

Ce spune Daniel Ghiță? „A postat omul o poză cu iubita lui!”

La polul opus, noul cuplu de vedete a fost primit cât se poate de bine de lumea boxului. Mai mult, sportivul Daniel Ghiță a luat apărarea cuplului, condamnând dur criticile la adresa lui Ronald Gavril, unul dintre cei mai apreciați boxeri ai momentului în lume. 

 „Când luptam afară, cele mai urâte și mai denigratoare comentarii erau din partea românilor! Majoritatea au venit de la oameni care nu au făcut în viața lor sport de performanță. Oameni fără nicio realizare, dar experți în toate! 

La majoritatea insultelor le răspundeau fanii din toată lumea: îi rușina pentru modul că nu au respect față de un sportiv, care era român. Afară nu este ca aici! 

Plini de invidie, ură, jigniri, bineînțeles glumele de prost gust, arată doar lipsa de educație a unei întregi  națiuni. 

Îmi era o rușine, că ajungeau marocanii să-i certe pe români, nu le acceptau jignirile! Lipsa de educație, ură, invidie, și fără pic de respect

Un sportiv român de performanță a postat o poză cu iubita lui. Nu vreți să citiți jignirile, umilințele, deși omul a făcut din nimic o carieră. Trebuie să ne mândrim cu el! 
Un like, un comentariu pozitiv, să vadă lumea că ne susținem valorile. Nu să-i jigniți, iubita! 

Dacă nu dați un comentariu  pozitiv, nu mai spurcați pe Facebook, din ură și din invidie, că alții reușesc și fac ceva cu viața lor! 

Citesc și alți fani (străini!) și arătați doar lipsa educației ( cei șapte ani de acasă ) a unei întregi națiuni”, a fost comentariul acid postat de Daniel Ghiță, pe pagina lui de socializare, în sprijinul lui Ronald Gavril. 

Cine este Ronald Gavril „The Thrill”, noul iubit al impresarei, și ce avere a strâns?

Sportivul Ronald Gavril este impresariat de celebrul Floyd Mayweather, cel mai mare boxer din lume la acest moment. Ronald a reprezentat echipa de box amator a României la nu mai puțin de trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

Gavril are 37 de ani și boxează în categoria semigrea. Pugilistul este cunoscut în ringul de box sub numele de „The Thrill” (n.r. fiorul) și a obținut 24 de victorii în cariera sa, dintre care 19 prin knockout, suferind doar trei înfrângeri.

Ronald Gavril s-a născut în Bacău, România, pe data de 10 iulie 1986, diferența de vârstă dintre el și impresara Anamaria Prodan fiind de 14 ani. A fost, inițial, înscris la clubul CSM Bacău, unde a avut performanțe remarcabile. 

În 2009, sportivul a obținut medalia de aur la Cupa României la box. A câștigat de două ori competiția internațională numită „Centura de Aur”.

La 1 decembrie 2011, Ronald Gavril a avut primul meci ca pugilist profesionist în Costa Mesa, California. Atunci, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. Această victorie categorică l-a adus în atenția lui Floyd Mayweather și a lui Leonard Ellerbe, care l-au observat în timpul sesiunilor sale de antrenament la Clubul de box Mayweather. 

În primăvara lui 2013, Gavril a semnat un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Ronald este stabilit în Las Vegas. 

Averea pe care o deține Ronald Gavril, conform informațiilor din S.U.A., s-ar ridica, la acest moment, la aproximativ la 5 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net