Daniel Ghiță este acuzat că ar fi mințit în CV. Cum se apără fostul sportiv

25 ianuarie 2022

Daniel Ghiță, fost kickboxer, actualmente deputat PSD Ilfov, este acuzat că a mințit în CV. Cum răspunde acuzațiilor aduse și ce clarificări a adus.

image
Daniel Ghiță este acuzat că a mințit în CV Sursă foto: Profimedia

Daniel Ghiță a făcut performanță ca kickboxer profesionist și a obținut rezultate remarcabile până a decis să lase în urmă ringul de box pentru a se dedica unei cariere în lumea politică. Ajuns deputat PSD Ilfov, Daniel a fost nevoit să facă public CV-ul său, iar recent el a fost acuzat de faptul că a oferit informații false în cadrul acestuia.

Potrivit CV-ului, Ghiţă a fost în 2014 „campion mondial” Glory, o promoţie de kickboxing considerată cea mai importantă din lume după ce K1 a scăzut ca grad de popularitate, de la finalul anilor 2000. Însă, în urma unei analize făcute de jurnaliștii de la GSP, a ieșit la iveală că acest titlu de campion mondial este eronat, deoarece Ghiţă a pierdut finala cu olandezul Rico Verhoeven. 

Faptul că Daniel Ghiță a fost înfrânt atunci a fost confirmat și de către  reprezentanţii promoţiei americane. „Daniel Ghiţă a luptat împotriva lui Rico Verhoeven pentru titlul la categoria grea în gala GLORY 17: Los Angeles (2014) şi a pierdut prin decizie unanimă. A fost ultima luptă a lui Ghiţă în GLORY”, au declarat aceștia. 

Reacția lui Daniel Ghiță după ce a fost acuzat că a mințit în CV

Daniel Ghiță a fost teribil de deranjat de cele apărute în mediul online, iar reacția lui nu a întârziat să apară. Fostul sportiv a distribuit pe pagina personală de Facebook fotografii ale clasamentului din anii 2014-2015 în încercarea de a demonstra că declarațiile sale nu sunt unele false.  

Daniel Ghiță nu a observat însă că, în una dintre imaginile distribuite chiar de el, adversarul lui se află deasupra lui, iar în dreptul numelui lui Rico Verhoeven este scris clar campion mondial. 

Alături de fotografii, Daniel Ghiță a publicat și un mesaj.„Fost campion ITS Showtime  (companie mai puternică decât Glory !) , nr 1 Glory, CREŞTIN, ROMAN, PATRIOT, PSD ist. Om simplu! 24 ani de sport. CV ul meu este mondial pe Wikipedia, YouTube, etc. Mie nu îmi trebuie CV publicat, îl stie toată lumea! Nihil Sine Deo”, a fost mesajul lui Daniel Ghiță. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg