Cum se antrenează Prodanca pentru a-i face față iubitului tinerel. A slăbit patru kilograme: „E pe sucuri și clisme”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 51 de ani, Anamaria Prodan e în formă maximă. Impresara a intrat șapte zile la detox și a slăbit deja patru kilograme. 

Prodanca zburdă ca o căprioară pe străzile Brașovului! A intrat 7 zile la detox! 

Dragostea îi dă aripi! Anamaria Prodan se pregătește intens pentru întâlnirea cu iubitul ei, Ronald Gavril, aflat deocamdată în America. 

Până când boxerul, mai mic cu 14 ani decât impresara, va ajunge în România să-și vadă iubita, Anamaria Prodan face cure de detoxifiere. 

Pentru asta, impresara a mers zilele acestea tocmai la Brașov, împreună cu stilistul ei, Adrian Pescariu, și a urmat un program strict de detoxifiere, bazat numai pe mese lichide, mai precis sucuri verzi, și clisme. 

Prodanca bea doar sucuri verzi și face clisme! A dat jos 4 kilgrame într-o săptămână!

„Anamaria merge sistematic la cure de detox. Înainte mergea în Turcia. Acum de când s-a deschis clinica de la Brașov merge aici câte 7 zile la fiecare 6 luni. 

Anamaria are mare grijă de sănătatea ei. Fără gram de mâncare solidă. Numai apă, ceaiuri, sucuri verzi și terapii de curățare a colonului“, ne-a declarat Adrian Pescariu, prietenul Anei de o viață, care o însoțește aproape peste tot fiind și make-up artistul ei. 

Programul Green Juice, urmat timp de șapte zile de impresară, s-a bazat doar mese lichide (sucuri verzi), fiind singurul program care conține și procedura de curățare a colonului (Angel of Water) în fiecare zi. 

În urma curei de detox, impresara a pierdut deja patru kilograme. Click! a surprins-o pe Anamaria Prodan, pe străzile Brașovului, zburdând ca o căprioară, semn că detoxul îi priește de minune. 

Detoxifierea nu este numai un program destinat slăbirii, ci și unul de purificare mentală, spirituală și fizică, scopul programului fiind de a elimina acumulările toxice adunate de-a lungul anilor, care îmbolnăvesc corpul.

Prodan a pozat aproape goală la 51 de ani sursa Instagram

A pozat goală la 51 de ani! Luni se lansează „Complotul bonelor”

Impresara vrea să arate trăsnet la lansarea de luni seară, de la Cinema Park Lake, a filmului în care deține rolul principal, „Complotul bonelor”.

Înainte de marea lansare din cinematografe, Anamaria Prodan și-a delectat fanii cu câteva fotografii fierbinți, realizate în Bali, unde s-a filmat „Complotul bonelor”, și în care apare aproape goală, lăsându-și sânii și posteriorul la vedere, fără inhibiții. 

„Povestea filmului e simplă. O ginisem pe Ana de mai multă vreme ca și potențial. Ea este un personaj într-adevăr, dar personaje sunt multe. Este, însă, foarte determinată, o luptătoare și important este să ai dorință. 

Mi-a venit mănușă personalitatea ei pentru acest rol. Practic, eu căutam o femeie de bussines, care să fie verosimilă. 

Când m-am apucat să scriu scenariul, evaluam ce opțiuni am pentru rolul principal. Mi-a venit imediat în cap Anamaria!”, a povestit regizorul și producatorul Iura Luncașu, pentru Click!

„Complotul Bonelor”, filmul regizat de Iura Luncașu, va fi distribuit în cinematografele din România începând din 9 februarie 2024. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG