Secretul Annei Lesko: îmbină vacanța cu tratamentele speciale pentru un corp perfect! „Fac detox, SPA și alte nebunii”

Ultima actualizare:

Anna Lesko a avut o vară plină. Dacă arunci o privire pe conturile ei de Facebook și Instagram zici că a ținut-o tot într-o vacanță. A fost în Turcia, de mai multe ori, și nu a ratat nici Italia, cu o superbă vacanță în Veneția. Bineînțeles că în toate a mers cu fiul ei de 9 ani, Adam.

Anna Lesko, vacanță de lux în Turcia

Cu trecerea anilor, am început să investesc din ce în ce mai mult în vacanțele petrecute cu Adam. Sincer, când era mic, nu îmi plăcea să călătoresc mult cu el. Mi se părea că îl chinui, iar eu nu reușeam să mă relaxez. De câțiva ani am început să călătorim și este uimitor! Descoperim lumea împreună și comentăm mereu pe diferite teme. Cu sufletul la gură dezbatem fiecare aventura. Vara aceasta am programat două vacanțe, însă viața ne-a dăruit mai multe destinații formidabile, a povestit Anna Lesko pentru fanii ei de pe rețelele sociale.

Și iată că și începutul toamnei a prins-o tot în vacanță cu Adam, ultima înainte ca băiețelul să înceapă școala. Antalya, cu hotelurile ei de 5 stele ultra all inclusive sunt ideale pentru copii. Adam și Anna Lesko s-au cazat în Lara, la Nirvana Cosmopolitan, un hotel potrivit pentru familiile cu copii. În timp ce părinții stau la restaurante, terase sau la SPA, cei mici au la dispoziție piscine, tobogane și un Kids Club.

Adam s-a bucurat de tobogane, Anna Lesko de SPA și detox

Așa a făcut și băiatul Annei Lesko. Puștiul a testat plin de entuziasm toate toboganele și s-a bucurat cât a putut de bălăceală. În acest timp, cântăreața a trecut pe la SPA-ul hotelului, dar mai ales pe la clinica din interiorul resortului, MedWorld Cosmos Clinic, unde a testat câteva proceduri de detox și relaxare.

Pe ultima sută de metri am hotărât să ne aventurăm într-o călătorie de câteva zile. Zis și facut. În cadrul hotelului Nirvana Cosmopolitan voi beneficia de servicii medicale personalizate, detox, SPA și alte nebunii de răsfăț, cât și tobogane pentru Adam. Am tot auzit despre acest loc, acum urmează să-l și testăm”, scrie Anna Lesko pe conturile personale, mulțimind agențiilor Turo Travel & Turo Medical, care îmbină perfect pachetele de vacanță cu cele pentru servicii medicale. Agențiile sunt nou intrate pe piața românească și oferă un concept unic de sejur în hoteluri de lux+servicii medicale/stomatologice.

Totul despre dieta drastică a Annei Lesko

Și acum înțelegem de ce arată atât de bine, fără urmă de riduri, vergeturi sau celulită. În plus, solista de origine ucraineană are mare grijă și la alimentație. Dacă te uiți la farfuria ei vei observa că salatele sunt baza!

Anna a mărturisit că nu este adepta curelor de slăbire, dar o dată sau de două ori pe an, apelează la o cură drastică pentru detoxifierea ficatului.

Cam asta mănâncă Anna de arată atât de bine!
Cam asta mănâncă Anna de arată atât de bine!

Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an), a povestit vedeta într-un interviu pentru Viva.

Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, sunt o fire activă, am arderile bune. În rest nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net