Anna Lesko, mesaj pentru mamele din lumea întreagă: „Dacă aveți un copil..”

Anna Lesko (44 de ani) se bucură de o binemeritată vacanță, în Turcia, alături de fiul ei  de 9 ani, Adam, de care se vede cât este de atașată.

Mămică super cool și responsabilă, cântăreața își pune mereu copilul pe primul plan și se bucură de fiecare clipă petrecută în compania micuțului său. De altfel, Lesko, a transmis și un mesaj tuturor mamelor care își iubesc copiii, mai precis, acela de a petrece mult timp alături de ei.

Adam, mi-a oferit multe lecții și premii la care nu visam. Învăț, de la o zi la alta, să primesc cu dragoste și recunoștință fiecare lecție din partea lui”, a povestit, Anna Lesko, care a postat imagini înduioșătoare din vacanța în Turcia, alături de fiul ei, Adam.

Anna Lesko e de părere că trebuie să ne lăudăm copiii

Artista este extrem de atașată de băiatul ei, căruia i-a oferit o educație bună, așa că, la rândul ei, artista își dorește ca toți copiii să fie mereu bine educați, iar părinții lor să le dedice tot timpul din lume pentru buna lor creștere și dezvoltare armonioasă.

Dacă aveți un copil, vă rog, oferiţi-i timp! Educați-l nu ocazional, ci permanent. Pentru că dacă e ocaziţional – atunci nu poți evita pedeapsa, pentru că nu ai timp să-l calmezi, deci trebuie să-l lovești, să țipi, să-i interzici, să-i iei din mână, să-l cerți. Dar dacă oferiți o mare parte din sufletul vostru pentru educarea copilului – astfel de acţiuni nu sunt necesare.

Acest lucru nu înseamnă că nu voi avea cerinţe de la copil, doar conversația cu el va fi diferită. Copilul a făcut ceva rău, îi pun o condiție: “Hai, să nu avem asta în viața noastră” și îl conving.

Dar, imediat ce începe să înțeleagă și să facă bine – îl voi încuraja de o sută de ori să devină mai puternic în această aspirație. Sau chiar să încerce să facă bine – voi exagera, îl voi lăuda, îl voi admira: “Vezi, fiule, devii bărbat!” Și așa întotdeauna. Lăudați copiii! Trebuie să-i facem să crească în ochii lor!

Atunci când copilul face ceva rău – nu trebuie pedepsit, ci de plâns. Cu lacrimi în ochi să-i spui cât de mult suferi. Lacrimile mamei sunt un remediu mult mai puternic decât mâinile care lovesc copilul. Îl lovește, pentru a-l provoca să facă lucrurile mai bine, îl lovește din “dragoste”… Însă copilul nu va accepta niciodată această dragoste. Violența nu educă, ea oprește dezvoltarea copilului. Îi fură sprijinul spiritual”, a transmis Anna Lesko, care are un băiețel adorabil.

După mai bine de 8 ani de relație, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl băiețelului său, DJ  Vinnie, însă le-a arătat tuturor cât de bine și frumos l-a crescut pe Adam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net