Probleme de sănătate pentru Anna Lesko. A avut nevoie de un tratament dureros

Ultima actualizare:

Cântăreața Anna Lesko a povestit, în podcastul lui Horia Brenciu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut și despre tratamentele dureroase pe care a fost nevoită să le urmeze, aproape un an, ca să aibă o șansă să se trateze.

Lesko a fost nevoită să suporte tratamente dureroase pentru a se face bine. Foto: arhiva personală
Lesko a fost nevoită să suporte tratamente dureroase pentru a se face bine. Foto: arhiva personală

Eu coseam într-o poziție nefirească. Și Anushka, că așa mi se spunea, cosea așa de la 8 ani. Să nu vă imaginați că mama ne exploata sau ceva. Eu la 8 ani făceam ciorbă. Ciorbă găteam. Borș din sfeclă roșie.

Ăsta a fost primul fel de mâncare pe care noi l-am învățat să-l facem. Și de acolo, stând așa, eu am dobândit această scolioză", și-a amintit cântăreața despre cum a ajuns să aibă asemenea probleme de sănătate.

Cum și-a descoperit problemele medicale

Problemele medicale ale artistei au fost descoperite cu mulți ani în urmă de către profesoara sa de sport din școală. Observând, oră de oră, că Anna Lesko nu are o poziție corectă și-a dat seama rapid că ceva este în neregulă.

După ce mama vedetei a fost anunțată de aceste probleme, Anna Lesko a ajuns la medic și a  început recuperarea. Aceasta a însemnat  gimnastică medicală, pe parcursul multor luni, procedură care s-a dovedit a fi extrem de dureroasă. Însă, era singura variantă pentru ca artista să depășească cu bine acele probleme.

La orele de sport profesoara îmi spunea: nu e ok, nu stai bine. M-a dus la director, pentru mine a fost o panică totală. Eram terminată, nu știam ce se întâmplă.(...) Mama a fost anunțată și am început un fel de terapie foarte dureroasă. Sport oricum făceam. Eram o fire foarte dinamică și energică și să mă mai consum și acolo puțin.

Am făcut un fel de gimnastică medicală foarte dureroasă. Mă punea în niște poziții și apăsa în același timp pe coloană. Și apoi venea o doamnă care îmi făcea un masaj extrem de dureros. Ferească Sfântul prin ce am trecut. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem.", și-a amintit vedeta.

Anna Lesko a apelat la gimnastica medicinală pentru a scăpa de scolioză. Foto: arhiva personală.
Anna Lesko a apelat la gimnastica medicinală pentru a scăpa de scolioză. Foto: arhiva personală.

Procesul dureros prin care a trecut Ana Lesko pentru a se face bine

Așa a ajuns Anna Lesko să fie nevoită să treacă printr-un tratament foarte dureros, timp de aproape un an. De câteva ori pe săptămână, vedeta avea ședințe de gimnastică medicală în cadrul cărora trebuia să stea în niște poziții chinuitoare, timp în care altcineva o apăsa pe coloană. În plus, i s-au aplicat și masaje terapeutice și acestea fiind unele care îi dădeau dureri uriașe. 

Sport oricum făceam. Eram o fire foarte dinamică și energică și să mă mai consum și acolo puțin. Am făcut un fel de gimnastică medicală foarte dureroasă. Mă punea în niște poziții și apăsa în același timp pe coloană. Și apoi venea o doamnă care îmi făcea un masaj extrem de dureros. Ferească Sfântul prin ce am trecut. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem", a mărturisit cu sinceritate vedeta despre perioada grea pe care a traversat-o la acel moment.

Anna Lesko a dormit patru ani pe o scândură. Foto: arhiva personală.
Anna Lesko a dormit patru ani pe o scândură. Foto: arhiva personală.

Nevoită să doarmă patru ani pe o scândură

Mai mult decât atât, Anna Lesko a fost nevoită să doarmă patru ani direct pe o scândură, pe podeaua din camera ei.

„După care, după 9 luni, aproape un an, cu acest chin teribil, patru ani am dormit pe scândură acasă, pe podea. Apoi totul s-a încununat cu dansul. După ce m-am îndreptat, doctorii au spus: din clipa asta trebuie să înceapă dansul. Și m-am dus la aerobic, la gimnastică ritmică. Am început pe la 12 ani”, a mai spus Anna Lesko, în podcastul lui Horia Brenciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net