Horia Brenciu s-a întors la Pro TV. A revenit în televiziune cu stil

Ultima actualizare:

Horia Brenciu revine în televiziune, se întoarce la vechea lui dragoste, televiziunea numărul 1: Pro TV. Cântărețul a filmat deja câteva emisiuni, astfel că va fi prezent inclusiv la Protevelion, alături de Esca și alte vedete ale trustului. 

Horia Brenciu s-a întors la Pro TV

Horia Brenciu = Pro TV! Cântăreț, om de televiziune, antreprenor, maestru de ceremonii și cine mai știe la ce se mai pricepe, Horia Brenciu este fără doar și poate un om talentat, care reușește să se integreze în orice domeniu. Dă-i lui Horia să facă ceva și-l va face să strălucească.

Citește și: Andreea Esca, rol inedit pentru Revelionul PRO TV. Vedeta a strălucit alături de Andi Moisescu

Cu o activitate de mai bine de 20 de ani în lumea artistică, Horia Brenciu a reușit să pătrundă în inimile telespectatorilor intermediul televiziunii, fie că a fost vorba de mediul online sau de micul ecran.

După un an în care a stat departe Pro TV, Antena 1 sau alte televiziuni care l-au vânat, Horia Brenciu a decis să revină. Și a revent în stilul lui, bineînțeles.

Cântărețul s-a întors la vechea lui dragoste, căci la Pro TV a mai fost, revenind de mai multe ori, după ce s-a mai dus și pe la vecinii din Antenă.

Astfel, cu o experiență de jurat în Vocea României, prima în 2011, după care a plecat, a revenit în 2019, iar acum, a treia oară, cine știe, poate chiar e cu noroc, Horia Brenciu e din nou la Pro TV.

Ce emisiune are Horia Brenciu la Pro TV?

Încă nu se știe exact ce format de emisiune va avea Horia Brenciu la Pro TV, se zvonește că ar fi vorba de mai multe. Cert este că a semnat deja contractul, a început și filmările. Astfel că îl vom vedea pe cântăreț și la Protevelion, alături de vedetele trustului.

„A avut luni și marți filmări de dimineața până noaptea la Protevelionul de la Pro TV. Acum e liber de contract, poate merge unde vrea. Acum e la Timișoara la un eveniment, apoi are iar filmări, tot la Pro TV”, a mărturisit pentru playtech.ro un apropiat al artistului.

Între timp, Click! a aflat că este vorba de niște apariții, deci nu este încă foarte clar dacă va prezenta ceva, dacă va fi jurat sau doar simplu invitat.

Biografie  Horia Brenciu: a debutat prima dată la TVR 1 și cântă de la 18 ani

Horia Brenciu este brașovean, însă stă de mai mulți ani în București. Atras de mic de lumea artistică. ”The one man show”, așa cum mai este numit cântărețul, a terminat liceul  la Colegiul Național „Andrei Șaguna”, după care a studiat Academia de Teatru și Film din București, dar și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

La 18 ani a făcut parte din trupa ”Apropo”, unde cânta la pian, ulterior și voce. 

Primul contact cu televiziunea l-a avut în 1993, în emisiunea Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești, unde chiar a fost concurent și finalist. 

Ulterior, el a prezentat prima ediție a concursului interactiv ROBINGO (TVR), în același an. Între 1996-1999 a prezentat celebra emisiune TIP-TOP MINITOP, tot de la TVR 1, după care „KIKI RIKI MIKI”.

În 2000 face mutarea către Antena 1, unde a prezentat diferite emisiuni până în 2003, după care pleacă la Național TV. S-a întors la Antenă, a prezentat X Factor și Te cunosc de Undeva, apoi se transferă la Pro TV, de unde pleacă și se întoarce de trei ori, ultima dată fiind acum, în noiembrie 2022. La Pro TV, Horia Brenciu a fost jurat Vocea României și Românii au talent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net