Anna Lesko, ipostaze «indecente», în emisiunea lui Cătălin Măruță

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a fost protagonista unui episod amuzant joi, 19 mai. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, frumoasa artistă a încercat pentru prima dată ochelarii de realitate virtuală, iar reacția pe care a avut-o a făcut deliciul celor prezenți, dar și a telespectatorilor. 

Anna Lesko a oferit momente inedite în emisiunea lui Cătălin Măruță
Anna Lesko a oferit momente inedite în emisiunea lui Cătălin Măruță

Anna Lesko este una dintre prezențele frecvente în emisiunile trustului de pe Pache Protopopescu. Dacă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea" ne încântă prin rețetele delicioase pe care le prepară, iată că în show-ul lui Cătălin Măruță ne-a surprins cu reacția pe care a avut când a purtat ochelarii de realitate virtuală. 

Citește și: Anna Lesko își plâne și acum bunica ucraineancă

Anna Lesko a sosit în emisiune îmbrăcată în una dintre multele ei ținute provocatoare.Într-un corset și o fustă care nu a acoperit prea multe, Anna Lesko a acceptat să probeze ochelarii VR care au transpus-o pe o clădire înaltă, cu zeci de etaje.

Imaginea pe care o vedea Anna a fost atât de reală, încât artista s-a ghemuit pentru a nu-și pierde echilibrul și a strigat, cât au ținut-o plămânii, cât îi era de frică. În tot acest timp, Cătălin Măruță, dar și ceilalți din platou, au râs cu poftă și s-au amuzat de modul în care Anna și-a poziționat corpul. 

„Acum îmi dau seama că am o poziție dubioasă, dar să știți că poziția asta se explică. Nu am curaj. Nu pot, îmi închipui că e adevărat și nu pot. Nu ați ales persoana potrivită. E și un balon, sunt păsări, Doamne! Nu îmi văd piciorușele. Uite ce tremur toată!”, a țipat Anna Lesko, în timp ce încerca să se deplaseze, târâș prin platoul emisiunii, crezând că se află suspendată pe o scândură la mulți metri înălțime. 

Anna Lesko a făcut spectacol la un eveniment din Capitală 

La începutul lunii mai, Anna Lesko a participat la un eveniment monden, unde s-a ocupat de întreținerea atmosferei. Așa cum era de așteptat, nimeni din sală nu putut rămâne indiferent melodiilor interpretate de către artistă și nici mișcărilor de dans. Ca de fiecare dată, Anna a purtat o rochie minisculă și și-a etalat trupul demn de un fotomodel. 

Vezi și: Cum o face ea nu o face nimeni. Anna Lesko incită bărbații 

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei în anul 2019, după opt ani de relație, iar din acel moment artista nu s-a mai afișat public alături de vrun alt bărbat. Solista nu este dornică să intre în altă relație și nici nu pune mare preț pe căsătorie. 

 „Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, declara Anna Lesko. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net