La ce vârstă și-a pierdut Anna Lesko virginitatea. Ce poziție a folosit pentru prima noapte de amor

Anna Lesko este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră, putând să se mândrească cu o carieră de invidiat, de peste 2 decenii. Însă, pe lângă succesul ei profesional, ea se bucură și de o viață personală fericită. Iar pentru fanii curioși de a afla mai multe detalii despre vedeta lor favorită, Anna Lesko a abordat mai multe subiecte din viața de dincolo de lumina reflectoarelor, în cadrul unui interviu.

Anna Lesko
Anna Lesko

Anna Lesko se numără printre vedetele din România a cărui nume poate fi recunoscut oricând, de către oricine. Originară din Republica Moldova, artista are a o carieră muzicală de invidiat, care se întinde pe mai bine de 2 decenii. Desigur, pe lângă hit-urile lansate de-a lungul anilor, cel mai probabil că mulți dintre noi și-o pot aminti pe Anna Lesko și datorită emisiunii „Ferma”, unde a participat. Însă, dincolo de aparițiile pe micul ecran, ori pe scenele din țară, vedeta în vârstă de doar 44 de ani se poate mândri și cu o viață personală fericită, având un fiu, pe numele său Adam.

Iar pentru cei interesați să afle mai multe despre viața artistei de dincolo de lumina reflectoarelor, un interviu acordat cu ceva timp în urmă poate satisface curiozitate fanilor. În cadrul unei apariții la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Anna Lesko a vorbit cu zâmbetul pe buze despre mai multe subiecte din viața ei personală, cum ar fi viața de cuplu alături de tatăl copilului (de care, între timp, s-a despărțit), cât și alte detalii din trecutul ei, cum ar fi vârsta la care și-a pierdut virginitatea.

La ce vârstă și-a pierdut Anna Lesko virginitatea

Potrivit declarațiilor artistei în cadrul interviului, ea a spus că “mi-am pierdut virginitatea la 18 ani… aproape 18. Primul sărut a fost la 16 ani.” Dorind să afle cât mai multe despre acest subiect, mai ales deoarece Anna Lesko a răspuns la toate întrebările plină de zâmbet și voie bună, prezentatorii au dorit să afle care a fost poziția sexuală în care a avut loc această experiență. Vedeta de peste Prut nu s-a sfiit de această întrebare, spunând că ea a fost cea care a stat deasupra.

image
image
image
image
image
image
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
florin piersic jpg
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
Banner Sânziana Buruiană
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net