Anna Lesko, sfaturi pentru o relație funcțională. Cum să ții implicat un bărbat? „Altfel l-ai pierdut”

Ultima actualizare:

Anna Lesko (44 de ani) a găsit rețeta succesului în ceea ce privește comunicarea perfectă cu un partener de viață! Invitată recent în cadrul podcastului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu, diva din Republica Moldova le-a spus doamnelor și domnișoarelor că atunci când vor să comunice cu persoana de lângă ea trebuie să le transmită mesajul etapizat pentru ca el să înțeleagă.

Anna Lesko s-a iubit timp de opt ani cu DJ Vinnie. Însă, în 2019, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă îl împreună pe Adam, fiul lor de nouă anisori. După separare, micuțul a rămas în grija mamei sale.

Trecută prin anumite greutăți în viață, Anna Lesko și-a permis să le ofere sfaturi tuturor persoanelor de sex feminine pentru o mai bună înțelegere cu jumătatea sa:  

„Trebuie să fii foarte, foarte concisă când livrezi un mesaj partenerului dacă nu vrei să obții un NU subliniat. Selectează-ți înainte mesajul și ideile pe care dorești să i le transmiți. Asta dacă tu vrei să îi spui ceva lui și îți dorești să te asculte până la capăt. Pentru asta trebuie să fii foarte scurtă în ceea ce vrei să spui, la obiect pentru că altfel l-ai pierdut.

Pentru că după aia o să începi să ai relația aia „da, da, așa e, da, da”. Pentru că tu îi zici lui după, a doua zi, „vezi că nu a făcut”, și asta se întâmplă pentru că el nu a percutat ceea ce i-ai spus. Totul se întâmplă pentru că tu nu ai fost scurtă și la obiect în ceea ce ai dorit să îi comunici.

O altă variantă este să trunchiezi discuția: astăzi un pic, mâine un pic îi zici și tot așa. Atunci el o să fie la capacitate maximă pentru momentul acela, astfel că v-a reține cât trebuie. Asta îți spun din propria experiență, sincer!”, a mărturisit Anna Lesko în cadrul podcastului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net