Cum ne pregătim copiii pentru „back to school”? Iată cum trebuie să arate lista de shopping pentru haine de școală

Ultima actualizare:

Deja am intrat și în luna septembrie, iar toți părinții din țară (cât și copiii) știu ce înseamnă acest lucru: se apropie școala! Iar dacă pentru cei mici acest moment vine cu entuziasm (sau, în unele cazuri, groază de temele și testele de-a lungul anului școlar), pentru părinți, opinia despre acest moment este ceva mai uniform: el înseamnă cumpărături și cheltuieli.

Școala reîncepe pe 11 septembrie
Școala reîncepe pe 11 septembrie

După cum putem vedea cu toții, deja a sosit și luna septembrie! Poate pentru unii dintre noi, acest lucru semnifică intrarea în toamnă, scăderea temperaturilor, sau, în unele cazuri, revenirea la serviciu. Însă, atât pentru părinți, cât și pentru copii, luna septembrie vine cu o ocazie importantă: revenirea la școală! Dacă cumva ați uitat, în acest an, elevii vor reveni pe băncile școlii pe data de 11 septembrie, așa că părinții trebuie să înceapă să facă cumpărăturile necesare pentru cei mici.

De la haine, până la ghiozdan și diferite alte rechizite, este foarte important să știm ce, cât și cum, să cumpărăm! Deși poate părea o simplă activitate monotonă, de care vrem să scăpăm cât mai repede, dacă îl implicăm pe cel mic în procesul de cumpărături, el va deveni mult mai entuziasmat de ideea începerii școlii, iar perioada următoare va fi mult mai ușoară pentru părinți!

Lista de shopping pentru hainele de școală necesare copiilor

Hainele noi sunt o achiziție importantă în această perioadă
Hainele noi sunt o achiziție importantă în această perioadă

Este foarte important ca cel mic (sau cei mici, dacă aveți mai mulți copii!) să se simtă implicați în deciziile luate la cumpărături. Indiferent dacă este vorba despre haine, sau despre ghiozdan, el le va folosi cu mult mai multă bucurie și entuziasm dacă a fost implicat în achiziționarea lor.

Ghiozdanul

Acesta este extrem de important, mai ales datorită faptului că un ghiozdan necorespunzător poate afecta sănătatea celui mic. El trebuie ales în funcție de înălțimea și greutatea copilului, iar experții spun că greutatea totală a acestuia, atunci când este plin, nu trebuie să depășească 10% din greutatea totală a celui mic.

Haine pentru școală

Fie că este vorba despre trening pentru ora de sport, pantofi noi, bluze pentru toamnă, sau o geacă, hainele sunt mereu pe lista de cumpărături pentru „back to school”. În funcție de bugetul fiecăruia, este indicat să luăm câteva haine noi în această perioadă. Cel mai bine este să le luăm fizic din magazin, pentru ca cel mic să le poată proba înainte. Deși este ușor să profităm de ușurința comenzilor online, cel mic va fi mult mai entuziasmat dacă merge în persoană la magazin.

Caiete

Ce-i drept, aici nu este nevoie de prea multe explicații. Știm precis despre ce este vorba, însă, cel mai bine este să îl lăsăm pe cel mic să își aleagă propriile caiete. Dacă acesta este înconjurat de coperți cu personajele sale favorite, le va fi mult mai entuziasmat și va folosi caietele mult mai des.

Diferite accesorii

Aici poate fi vorba despre o cutie pentru gustări, șervețele umede și uscate, dezinfectant, sau chiar și o sticlă specială de apă. Depinde de nevoile fiecăruia, cât și de buget. Însă, aceste obiecte mici, ușor de neglijat, pot fi foarte importante, iar atunci când nu le avem la îndemână, le simțim imediat lipsa.

Instrumente de scris

Cel mai bine este să luăm 2 stilouri, niciodată nu știm când unul se pierde. Rezerve de cerneală, creioane, carioci, gumă de șters, ascuțitoare, pixuri, acestea sunt extrem de importante pentru cel mic. Aici intră și penarul, care ar trebui să fie unul pe placul celui mic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net