Cum o îmbracă Oana Roman pe fiica ei, Isa, pentru școală. Dovada că îi face toate poftele

Ultima actualizare:

Oana Roman îi face toate poftele fiicei sale Isabela! Fetița în vârstă de 9 ani este răsfățată tot timpul de mămica ei, care se asigură că nu îi lipsește absolut nimic! Cum școala începe în doar câteva zile, cele două au mers la shopping pentru a-i înnoi garderoba Isabelei pentru noul an școlar, iar Oana nu s-a abținut din a-i cumpăra un articol pe care fata și-l dorea de mult!

Oana Roman îi face toate poftele Isabelei
Oana Roman îi face toate poftele Isabelei

Oana Roman îi face toate poftele Isabelei

Recent, Oana Roman a dezvăluit că și-a mutat fetița la o școală privată din Pipera, chiar aproape de vila din Tunari unde locuiesc cele două. Noutățile însă nu se opresc aici! Oana Roman s-a reprofilat și va deveni profesoară la școala unde cea mică va învăța!

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman, la Star Magazin.

Bineînțeles, pentru noul an școlar Oana a scos-o pe cea mică la shopping pentru a-i crea cea mai frumoasă garderobă. Știm prea bine că vedeta nu poate să-i refuze nimic fetiței sale, așa că i-a cumpărat o pereche de pantofi pe care Isa și-i dorea de mult, dar și o fustiță de școlăriță albă care se potrivește perfect cu tot outfit-ul. Se pare că cea mică este la fel de cochetă și elegantă precum mama sa celebră, semn să o moștenește.

Oana Roman îi face toate poftele Isabelei
Oana Roman îi face toate poftele Isabelei

Isabela, o fetiță talentată

Oana Roman nu îi îndeplinește poftele Isabelei numai în ceea ce privește vestimentația, ci și pasiunile. Aum ceva timp vedeta declara în exclusivitate pentru Click! că investește mult pentru bucuriile fetiței. Isa este pasionată de pictură, iar Oana o încurajează enorm.

„Isa pictează foarte frumos și o să facem și un vernisaj cu lucrările ei, în curând. Ea merge la pictură, o dată pe săptămână are ore de pictură. Are și o profesoară, învață să picteze la modul profesionist. Are deja foarte multe tablouri pe care le-a făcut. Le-am expus și prin casă. Are și acasă șevalet, îi cumpăr pânze, are acuarele, tot felul de culori, tot felul de acril. Pictează și acasă lucrări.

Cred că a moștenit talentul ăsta din familie, seamănă cu soră-mea Catinca. Fiecare om în viața asta își alege drumul, meseria, nu trebuie să o las eu! Nu am dreptul să nu o las să facă ceea ce-și dorește, sub nici o formă! Orice și-ar alege să facă este doar alegerea ei și am s-o încurajez în alegerea pe care o va face", ne-a declarat Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net