Seară de vis pentru Rapid: giuleștenii au învins categoric Dinamo cu 4-0

Rapid a dominat fără doar și poate duelul de fotbal cu Dinamo, disputat vineri și, sub ochii propriilor suporteri, giuleștenii au câștigat cu 4-0. Pe tabelă și-au trecut numele Albion Rrahmani (penalti '35, '82), Răzvan Oaida ('56) și Claudiu Petrilă ('56).

Rapid a învins-o fără probleme pe Dinamo (FOTO: Sportpictures)
Rapid a învins-o fără probleme pe Dinamo (FOTO: Sportpictures)

„O înfrângere ruşinoasă! O să analizăm ce nu ne-a ieşit, în această seara. De fapt, nimic nu ne-a ieşit, am fost puţini fricoşi, nu ne-am regăsit. Nu a fost vorba de galeria Rapidului, e o plăcere să joci pe un asemenea stadion, cu o asemenea atmosferă. Fanii noştri au plecat... A fost decizia lor, din ce am înţeles nu au fost lăsaţi să intre cu coregrafia pe stadion. Ne-au lipsit, normal! Le cerem scuze pentru înfrângere. Avem multe de învăţat din acest meci. Dinamo merge înainte, ne batem orice ar fi şi vedem la sfârşitul campionatului unde suntem”, a declarat unul dintre jucătorii lui Dinamo, Neluţ Roşu.
„Rapid a fost echipa mai bună, ne-a dominat la toate capitolele, scorul e un pic cam drastic, dar a învins echipa mai bună. Scorul mă va ţine treaz câteva zile, trebuie să strângem din dinţi, să muncim mai mult! Defensiv, toată echipa a făcut un joc slab. Dacă aş reproşa ceva, ar fi că, după 0-2, am pierdut total organizarea, toată lumea a plecat în atac, dar nu pot să arăt pe nimeni cu degetul... Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite. Avem această pauză şi putem să reglăm din problemele pe care le-am constatat. E o înfrângere care, pe mine personal şi pe suporteri, ne doare foarte tare. Trebuie să mergem înainte! Suntem mult în spatele FCSB-ului, Rapidului, Craiovei. Asta e o realitate pe care trebuie să o acceptăm. Încet, încet vom ajunge şi noi la nivelul ăsta. Daţi-ne timp pentru asta. Despre suporteri, nu mi se pare normal! Dacă vin aici, trebuie lăsaţi să intre, să arate, mi se pare că este un abuz. Nu ştiu dacă ar fi contat, dar dacă ar fi fost alături de noi, ne-a fi dat un imbold”, a spus și tehnicianul alb-roșilor, Ovidiu Burcă.

Rapid „îi suflă în ceafă” liderului Superligii României

Pe de altă parte, în tabăra giuleșteană, bucuria a fost în toi, antrenorul Cristiano Bergodi punctând: „Mă bucur pentru băieţi şi îi felicit, că au făcut un meci foarte bun, dar dificil în prima repriză. Am întâlnit o echipă adversă agresivă, care nu ne-a lăsat să jucăm. Am rupt echilibrul din penalti, apoi am făcut meciul uşor, în a doua repriză. Echipa mi-a plăcut în prima repriză prin agresivitate. Am jucat bine noi, e bine aşa!”.
Rapid ocupă locul secund în Superliga României, la un punct distanță de liderul FCSB, care are două meciuri mai puțin disputate. Giuleștenii numără patru victorii, două remize și tot atâtea înfrângeri. De cealaltă parte, Dinamo „se zbate” în a doua jumătate a clasamentului, cu opt puncte din tot atâtea meciuri jucate, câștigând două dueluri, obținând două egaluri și pierzând în patru rânduri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net