Ianis Hagi, prezentat oficial la noua sa echipă: primele declarații ale românului

La scurt timp după vestea mutării sale din fotbalul scoțian în cel spaniol, Ianis Hagi a fost prezentat oficial la noua sa grupare. Astfel, Deportivo Alavés a organizat un eveniment dedicat venirii internaționalului român, care s-a arătat optimist și mulțumit, oferind primele declarații din noua ipostază. 

Ianis Hagi, prezentat oficial la noua sa echipă (FOTO: Facebook)
Ianis Hagi, prezentat oficial la noua sa echipă (FOTO: Facebook)

În continuare, fotbalistul de 24 de ani speră să fie un obișnuit al primei echipe angrenate în primul eșalon spaniol și să-și poată relansa cariera, după perioada deloc ușoară, care a urmat accidentării suferite în februarie 2022. „Vreau să le mulțumesc celor din club și agenților mei, care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici! Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alavés mi-a oferit această posibilitate. Am vorbit cu foști jucători de la Alavés, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu și cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alavés au jucat mulți fotbaliști talentați! Cred că orice poziție în față e OK pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere și voi da totul! Este o responsabilitate pentru mine și o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic, mă simt foarte bine. Port numărul 10 și eu trebuie să creez, să dau pase și să trag. Astea sunt așteptările mele!”, a declarat fotbalistul român, împrumutat pentru un an de la Glasgow Rangers.

Merge pe urmele lui Gică Hagi

Cu puțin timp înainte de mutare, presa scoțiană scria că șase echipe erau pe urmele lui Ianis Hagi, însă printre ele nu se număra și cea la care a ajuns, de fapt. Publicația „Football Scotland” susținea că Al-Ettifaq, Celta Vigo, Galatasaray, Genk, Lazio și Lecce s-au întrecut pentru a-i atrage atenția românului de 24 de ani, cotat la patru milioane de euro. În cele din urmă, Ianis Hagi va călca pe urmele tatăl său, dată fiind mutarea în fotbalul spaniol: de-a lungul carierei lui, Gheorghe Hagi a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid şi FC Barcelona.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net