Șase echipe pe urmele lui Hagi Jr.: unde ar putea ajunge Ianis

Nu mai puțin de șase echipe „îl curtează” pe Ianis Hagi, fotbalist care ar putea părăsi Glasgow Rangers, vara aceasta. După ce antrenorul formației scoțiene, Michael Beale, a ales să nu-l treacă pe lista trimisă la UEFA pentru „dubla” cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Ligii Campionilor, zvonurile că ar apărea o „ruptură” s-au întețit. 

Ianis Hagi, aproape de o plecare de la Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi, aproape de o plecare de la Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)

Publicația „Football Scotland” notează că Al-Ettifaq, Celta Vigo, Galatasaray, Genk, Lazio și Lecce, sunt echipele care se întrec pentru a-i atrage atenția internaționalului român. 
„El vrea să joace titular meci de meci. Vom vedea care va fi situația lui, până la finalul ferestrei de transferuri. Consider că a jucat bine când a intrat în ultimul meci. Lui i-a lipsit fotbalul timp de un an (n.r. cât a fost accidentat). L-am readus în echipă, sezonul trecut, însă era clar că nu era pregătit. De-a lungul verii a muncit foarte mult pentru a fi din nou pregătit. Nu aș spune că acum este într-o condiție fizică optimă. I-am spus și lui asta, am avut niște discuții oneste. E un jucător cu care am o relație personală puternică. Dorința lui e să fie titular în fiecare meci, însă nimeni nu are această garanție aici, la Rangers. Trebuie să vedem de ce are nevoie, după ce a lipsit un an din cauza accidentării de la ligamentele încrucișate. În culise s-au întâmplat multe lucruri - Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții”, a spus antrenorul Michael Beale, contribuind la intensificarea zvonurilor despre o eventuală plecare a fotbslistului cotat la patru milioane de euro.

Dezamăgit de locul său la echipa actuală

La rândul său, Ianis Hagi a declarat că este dezamăgit de contextul de la echipa actuală: „Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac. Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus, sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut, încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net