Fotbalul german, sub amenințare: debut spectaculos pentru „perla” lui Bayern

Unul dintre cele mai tari transferuri din Europa, realizate vara aceasta, pare că și-a găsit deja locul în noua sa echipă: Harry Kane a avut un debut spectaculos la Bayern München, formație care a învins, vineri, în deplasare, scor 4-0, Werder Bremen, în primul meci al noului sezon din Bundesliga. 

Harry Kane, debut reușit în Bundesliga (FOTO: Getty Images)
Harry Kane, debut reușit în Bundesliga (FOTO: Getty Images)

Atacantul englez a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în primul său meci din campionatul german, după ce transferul său s-a finalizat abia în urmă cu câteva zile.
Harry Kane a lăsat în urmă fotbalul englez, acolo unde a cunoscut gloria, plecând de la Tottenham Hotspur, echipă la care a evoluat o perioadă de timp impresionantă, 10 ani și numai în sezonul trecut a reușit 32 de goluri și cinci pase decisive, în cele 49 de meciuri adunate în toate competițiile. Anterior, fotbalistul a mai jucat la Leicester, Norwich sau Millwall, făcându-și junioratul la Tottenham. De altfel, Harry Kane s-a clasat pe locul secund în ierarhia pentru Gheata de Aur din sezonul 2022/2023, trofeu câștigat de către norvegianul Erling Haaland, de la Manchester City. 

Al doilea cel mai scump jucător de la gruparea din Germania

În vârstă de 30 de ani, jucătorul este cotat la 90 de milioane de euro de către Transfermarkt. Contractul său cu Bayern München este prevăzut pe patru sezoane, până în anul 2027, iar nemții l-au ademenit cu un venit anual mai consistent decât ce avea el în trecut: 20 de milioane de euro versus 12 milioane de euro. Aducerea sa în rândul bavarezilor a fost o misiune asiduă, nemții căutând un atacant puternic, după ce nu au reuşit să completeze golul lăsat de plecarea lui Robert Lewandowski la FC Barcelona, petrecută încă din 2022. Lotul lui Bayern München atinge amețitoarea sumă de 981 de milioane de dolari, cel mai valoros fotbalist fiind atacantul Jamal Musiala, cotat la 110 milioane de euro, următorul loc în acest top revenindu-i lui Harry Kane. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net