A murit unul dintre cei mai iubiți muzicieni americani! „Și-a trăit viața ca un cântec...”

Ultima actualizare:

O veste cumplită a umplut de lacrimi ochii tuturor fanilor muzicii, de-a lungul globului! Faimosul cântăreț și compozitor, Jimmy Buffett, a murit vineri, 1 septembrie, la vârsta de 76 de ani. În ultimele sale clipe, muzicianul a avut alături rudele, cât și câinii săi.

Jimmy Buffett a murit la 76 de ani / foto: REUTERS/Brendan McDermid
Jimmy Buffett a murit la 76 de ani / foto: REUTERS/Brendan McDermid

Toți pasionații de muzică de-a lungul globului au primit o veste tristă. Potrivt informațiilor oferite de către cei de la Fox News, faimosul cântăreț și compozitor Jimmy Buffett a murit. Se pare că încă din anul 2022, el avea probleme grave de sănătate, luptându-se cu o boală cruntă, a cărei nume precis nu a fost făcut public niciodată. Artistul a murit chiar ieri, 1 septembrie, înconjurat de rude, muzică, cât și de câinii săi. Anunțul a fost făcut chiar pe site-ul său personal, cât și pe conturile de pe rețelele de socializare.

„Și-a trăit viața ca un cântec până la ultima suflare și va fi regretat peste măsură de atât de multă lume”, este scris în mesajul care a anunțat decesul artistului. Din păcate, nici locația în care se afla Buffett în clipa morți și nici cauza precisă a decesului nu au fost făcute publice. Jimmy Buffett a lăsat în urmă o familie frumoasă, pe soția sa, Jane Slagsvol, cât și pe cei trei copii ai acestora, Savannah, Sarah și Cameron.

Jimmy Buffett a murit la 76 de ani

Se pare că muzicianul a început să se confrunte cu probleme serioase de sănătate de anul trecut. În 2022, el a fost internat de urgență, iar starea precară de sănătate l-a forțat să anuleze câteva concerte pe care le avea programate. În iunie 2023, el a anulat o altă serie de concerte, iar la acel moment a spus fanilor că a fost nevoit să revină la spital datorită unor probleme ce necesitau „atenție imediată”.

Jimmy Buffett este cel mai bine cunoscut pentru hit-urile sale lansate de-a lungul anilor 1970 și 1980. Printre acestea se numără „Margaritaville”, din 1977, cât și „Come Monday”, „Cheeseburger in Paradise”, sau „A Pirate Looks at Forty”. Buffet s-a născut în 1946, în Mississippi. În ciuda carierei sale de succes în muzică, el avea diploma de licență în istorie, iar primul său album a ieșit tocmai în anul 1970.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net