A murit unul dintre membrii trupei Proconsul. Era internat în spital cu septicemie

Ultima actualizare:

Un important artist al României și-a pierdut, astăzi, viața. Este vorba despre fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski. Acesta se afla, ieri, în stare gravă la spital, în urma unei septicemii.  

image

Din păcate, Răzvan, prietenul și fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după ani de călătorii și miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a formației Proconsul.

Mesajul dureros al soției artistului

Și soția lui Răzvan Gorcinski a confirmat moartea lui, printr-o postare dureroasă și emoționantă pe o rețea de socializare.

Iubirea mea, soțul meu minunat...ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm"..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta...atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău...casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc... chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viața noastră frumoasă și fericită!”, este mesajul dureros postat pe Facebook de către soția toboșarului.

Ieri era în stare critică în spital

O apropiată a artistului anunțase, ieri, pe Facebook, faptul că artistul se afla în stare critică în spital, din cauza unei septicemii.

Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul sau plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, Florența Marin, o amică a artistului. 

Care a fost ultimul mesaj al artistului postat pe Facebook

image

Ultimul mesaj al artistului, postat pe o rețea de socializare, nu a fost tocmai unul fericit. Acesta și-a anunțat retragerea din trupa Proconsul. „Am încetat colaborarea cu formația Proconsul. Deși trăim sub același cer, avem orizonturi diferite", aceasta este ultima postare, pe Facebook, a lui Răzvan Gorcinski, făcută pe 27 iulie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net