Bodo, soția și copiii, decizie radicală după infarct: "Începând de azi, mergem pe un drum nou. Suntem liniștiți"

Ultima actualizare:
Bodo, alături de cei doi fii
Bodo, alături de cei doi fii

Decizie radicală, la trei săptămâni după ce a văzut moartea cu ochii! Bodo, alias Bogdan Marin (52 de ani), solistul trupei Proconsul, a hotărât să se mute, împreună cu soția și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o căsuță cochetă. Și nici că vor să mai audă de București, după ce solistul a suferit un infarct, iar medicii i-au montat trei stenturi la inimă.

În urmă cu trei săptămâni, celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Medicii i-au montat trei stenturi la inimă în prima intervenție și era programat și pentru cel de-al patrulea, la care însă s-a renunțat, starea lui de sănătate fiind bună acum. Declarațiile vedetei i-au impresionat pe fani: „M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri  (joi, n.r.) am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a menționat artistul de top la emisiunea "Vorbește Lumea", de la Pro Tv.


    Pe Bodo îl relaxează gătitulfoto: arhivă personală
Pe Bodo îl relaxează gătitulfoto: arhivă personală

Loredana, soția lui Bodo: "Ne-am mutat la țară"

În urma acestor probleme de sănătate, artistul și soția lui, Loredana Marin, au hotărât să-și schimbe stilul de viață. Ei au decis să plece din București și să locuiască într-un loc retras, liniștit, mutarea propriu-zisă având loc sâmbăta trecută, pe 6 iunie, când cei doi soți serbau 11 ani de căsătorie.

Pe Bodo îl relaxează gătitul
Pe Bodo îl relaxează gătitul

"Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș", a scris soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook.

Loredana și Bodo s-au căsătorit pe 6 iunie 2009
Loredana și Bodo s-au căsătorit pe 6 iunie 2009

Bodo a anunțat că nu va renunța la scenă, marea lui dragoste, din contră, va onora orice solicitare. Și, cu siguranță, va avea mai multă inspirație și energie pentru a compune piese frumoase. Artistul a înfiat doi frați în 2016, pe Daniel, în vârstă de 8 ani, și pe  Filip ( 7 ani), dar mai are un fiu, din prima căsătorie: “Băiatul meu cel mare, Marin Serghei Alexandru, are 33 de ani şi locuieşte în Portland, SUA. E însurat, talentat şi cântă la chitară, însă nu are o trupă a lui. Lucrează în proiectare de tehnică  medicală. Nu l-am mai văzut de ceva vreme”, ne povestea Bodo.

Citește și:

Bodo a suferit un infarct. ”L-am dus pe picioare două zile. Mi s-au montat trei stenturi”

Bodo de la Proconsul e, oficial, tatăl a doi băieți!

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg