Bodo de la Proconsul: “Cine eşti tu să te joci de-a Dumnezeu?"

Ultima actualizare:

    Bodo și Loredana s-au căsătorit în 2009, iar acum familia lor e una împlinită și fericită
Bodo și Loredana s-au căsătorit în 2009, iar acum familia lor e una împlinită și fericită

În urmă cu o lună şi jumătate, Bodo de la Proconsul (48 de ani) şi soţia sa, Loredana, au adoptat doi băieței, ambii frați, după cum a povestit solistul pentru Click!. Cei doi au terminat deja procedura de adopţie şi, acum, sunt în acte părinţii micuţilor. Cei doi au împărtășit această experiență.

Bodo de la Proconsul, alias Bogdan Marin, are un băiat din prima căsătorie, însă de trei ani este din nou tată cu normă întreagă, pentru doi frăţiori. Solistul a povestit pentru daddycool.ro  experienţa prin care a trecut.

“Pentru mulţi români treaba cu adoptatul este o decizie greu de luat pentru că e foarte multă hârţogăraie şi mult timp de aşteptat şi procedura nu e tocmai pe placul oamenilor şi al copiilor, eu am simplificat un pic lucrurile. Am luat, la început, în plasament, definitiv,  doi frăţiori şi i-am dus acasă. Mi-am dorit din primul moment să nu mai stea în aceea instituţie pentru că ţoţi avem nevoie de dragoste. Copii ăştia au fost prioritatea numărul unu ca să-i aducem acasă. De fapt, de grad zero. Şi am mers pe procedura plasamentului definitiv, după care lucrurile au mers fără să forţăm nimic. Copii după o anumită perioadă au devenit adoptabili, noi am optat să-i adoptăm pentru că aveam prioritate fiind familia de plasament definitiv. În doi ani şi aproape zece luni de când au venit acasă, ne luminează vieţile. Le oferim dragoste şi primim dragoste, abia aşteptăm să petrecem timpul împreună. Sunt în perioada în care au nevoie de prezenţa unui bărbat puternic în viaţa lor. Am ajuns acolo şi am văzut doi frăţiori care nu erau băgaţi în seamă de nimeni. Fiind fraţi, nimeni nu-i dorea să-i separe şi famiile care îşi doreau copii, optau doar pentru unul singur. Când i-am vazut şi am aflat că sunt frăţiori şi s-ar putea să nu aibe nicio şansă, mi-a venit în cap doar o întrebare: cine eşti tu să te joci de-a Dumnezeu? În momemtul ala m-am uitat la soţia mea si am zis că mergem mai departe. Din start am zis că noi o să vrem să avem grijă de băieţeii aştia doi. Doamna directoare ne-a spus că ne mai arate şi alţii. Iar noi le-am spus să ne arate şi alţii dar noi ne-am hotărât deja. Mulţi mi-au spus că ar putea să mi se întâmple şi mie ca Luminiţei Anghel sau altora, că sunt nişte tragedii, nu te poţi juca cu viaţa copiilor şi creşterea lor, nu poţi face rău gratuit... A fost o pace teribilă peste noi, şi peste familia mea. Am stat liniştiţi, am aşteptat termenele legale şi nu m-a interesat decât să-i am acasă. Pentru băieţii mei am achiziţionat acum trei ani o rulotă  cu care am mers la mare unde am înotat împreună, am mers la pescuit, am mers cu barca împreună, îi îndemn să înpoate, râdem împreună şi avem bătaie cu perne şi se repetă în ficare seară. Sunt sănătoşi, merg la grădinţă şi nu au probeme. Merg în parc, iar de obicei ne petrecem după amiezile cu ei”, a povestit solistul de la ProConsul pentru daddycool.ro.

Loredana are grijă  de mezinul familiei
Loredana are grijă de mezinul familiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net