Dana Roba a părăsit platoul lui Mădălin Ionescu! S-a enervat la culme: „Nu mă scoate din puterea răbdărilor”

Dana Roba a trecut prin clipe teribile, fiind adusă în pragul morții de către propriul ei soț. Întreaga țară a rămas șocată când a auzit cum acesta a atacat-o cu ciocanul, în timp ce dormea. Iar acum, Dana Roba este din nou subiect de discuție, după ce a părăsit brusc emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Dana Roba a fost adusă în pragul morții de către propriul ei soț
Dana Roba a fost adusă în pragul morții de către propriul ei soț

Calvarul prin care a trecut Dana Roba a lăsat fără cuvinte românii din întreaga țară. Faimosul make-up artist a fost adus în pragul morții de către propriul ei so, după cum probabil știm deja. Întreaga țară a rămas șocată când a auzit cum acesta a atacat-o cu ciocanul, în timp ce dormea. Iar acum, Dana Roba este din nou subiect de discuție, după ce a părăsit brusc emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Totul a pornit de la un subiect extrem de sensibil pentru Dana Roba, despre care refuză încă să vorbească, porivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV. Problemele au început atunci când Mădălin Ionescu și-a pregătit următoare întrebare cu aceste cuvinte: „le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență”.

Dana Roba a părăsit emisiunea lui Mădălin Ionescu

Când a auzit aceste nume, Dana Roba s-a înfuriat la culme, plecând imediat din emisiune. „Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta”, a declarat vedeta. Mădălin Ionescu a încercat să calmeze spiritele, însă eforturile sale au fost în zadar. „Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb”, a spus prezentatorul de televiziune.

Enervată la culme, make-up artistul a părăsit emisiunea în timp ce camerele de vederi erau ațintite asupra ei. „Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
image
actualitate.net
image
actualitate.net