Fosta nevastă a lui Nicolae Guță sare la gâtul Danei Roba: „Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină la amant”. Cum a reacționat aceasta

Ultima actualizare:

Dana Roba și Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, nu s-au înțeles niciodată. Iar securea războiului dintre cele două se pare că nu a fost niciodată îngropată. Narcisa Balaban i-a adus, recent, Danei Roba acuzații grave. Cum a reacționat aceasta. 

Dana Roba, acuzată de Narcisa Balaban că i-a luat mașină iubitului din donații. Foto: Click.
Dana Roba, acuzată de Narcisa Balaban că i-a luat mașină iubitului din donații. Foto: Click.

Narcisa Balaban, acuzații grave la adresa Danei Roba, pe Tik Tok

Narcisa Balaban a făcut mai multe video-uri pe Tik-Tok în care îi aduce numeroase acuzații și jigniri Danei Roba. Mai exact, Narcisa este de părere că Beniamin, actualul iubit al Danei Roba, era amantul ei încă de când aceasta era căsătorită. 

Mai mult decât atât, Narcisa Balaban mai susține că din banii pe care i-a strâns Dana Roba din donațiile de la oamenii care au empatizat cu ea după ce a fost bătută crunt de fostul soț și a necesitat intervenții și tratamente costisitoare, aceasta i-ar fi achiziționat o mașină iubitului ei.

„Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină la amant”

Totodată, Narcisa a acuzat-o pe Dana Roba că este o prefăcută atunci când spune că este pocăită și că are premoniții. ”Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (...)”, a spus Narcisa Balaban pe TikTok.

Ce a spus Dana Roba

Dana Roba nu  a vrut să comenteze în niciun fel ceea ce a spus Narcisa Balaban. ”Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a spus Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Robert Fico premierul Slovaciei transportat la spital după tentativa de asasinat FOTP AFP
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net