Dana Roba, dispusă să se recăsătorească după divorțul de actualul soț: „Aștept să divorțez!”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) este dispusă să își refacă viața personală după divorțul oficial de Daniel Balaciu, bărbatul cu care încă este căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe. Contactată de Click!, make-up artista ne-a dezvăluit că încă mai crede în iubire și nu ar spune nu unui nou jurământ în fața lui Dumnezeu.

Dana Roba a fost bătută de bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună. După incident, femeia a fost transportată de urgență la spital și băgată direct în sala de operație pentru o intervenție pe creier pentru a fi salvată, iar Daniel Balaciu a fost dus după gratii.

După tot acest necaz prin care a trecut, Dana Roba și-a revenit cât de cât, mai ales că acum are o nouă prezență masculină care o susține și îi face zilele mai frumoase.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie în colo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească. Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok . Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Din nou pe masa de operație!

După cele întâmplate, din cauza celor opt lovituri de ciocan pe care i le-a dat soțul său în cap, Dana Roba trebuie să ajungă din nou pe masa de operație pentru reconstrucția frunții pentru că nu are craniu.

„În luna octombrie o să am următoarea intervenție chirurgicală dar la București. M-a sunat domnul doctor Ciurea și mi-a spus că o să se ocupe de mine iar intervenția o să fie gratis. Nu mă costă nimic și m-am bucurat foarte mult. Vă dați seama că am și două fetițe de crescut. Nu îmi este deloc ușor”, a mai precizat, pentru Click!, Dana Roba.

Click! spune

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași pe nume Chantal și Celine care în acest moment au rămas în grija mamei lor.

image
image
image
image
image
image
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image png
cub Maria Lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net