Dana Roba iubește din nou? Cine e bărbatul alături de care a fost văzută

În ultimele zile, presa zvonea faptului că Dana Roba și-ar fi refăcut viața în brațele unui bărbat misterios, cu care a fost surprinsă zilele trecute. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a rupt tăcerea și a spus adevărul despre Beni, cel alături de care a fost văzută. 

Dana Roba, adevărul despre bărbatul cu care s-a afișat / foto: Click!
Dana Roba, adevărul despre bărbatul cu care s-a afișat / foto: Click!

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Dana Roba a primit o bătaie cruntă, soră cu moartea, din partea lui Daniel Balaciu, soțul și tatăl copilelor ei. La aceea vreme, medicii credeau că doar o minune o mai poate salva, ceea ce s-a și întâmplat. Dana Roba s-a pus repede pe picioare și acum învață cum să trăiască, normal, din nou. 

Cine este bărbatul alături de care Dana Roba și-a făcut apariția 

După ce a fost văzută în compania altui bărbat, zvonurile cum că bruneta și-ar fi refăcut viața amoroasă nu au întârziat să apară. Dana Roba a luat atitudine și a decis să ofere o explicație din acest punct de vedere, mărturisind că bărbatul alături de care a apărut se numește Beni, și este un prieten foarte bun, fiind un om care i-a fost aproape în cele mai grele clipe ale vieții ei. 

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai îndeplinite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate și a vrut să-mi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori. 

A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viață ca oricare altă femeie”, a spus make-up artistul, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net