Cum a fost surprinsă Dana Roba în trafic. Imaginile au ajuns virale pe Internet

În urmă cu aproximativ două luni de zile, viața Danei Roba a fost schimbată complet. Mutilată cu multă cruzime de către Daniel Balaciu, soțul ei, vedeta a scăpat cu viață ca prin minune. Acum a revenit la viața ei normală, muncește, și recent a fost surprinsă în trafic, la volanul mașinii sale, așteptând, gânditoare, la semafor. 

WhatsApp Image 2023 07 31 at 23 23 35 jpeg

Pe data de 5 iunie 2023, tatăl fetițelor ei i-a aplicat o bătaie soră cu moartea. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost pe punctul de a-și pierde viața, și consideră scăparea ei ca fiind un semn din partea lui Dumnezeu. 

Dana Roba a revenit la o viață „normală”

Persoana care a făcut publice imaginile cu Dana Roba a fost nimeni-alta decât sora sa, devenind virale pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat pentru faptul că make-up artista a revenit la viața de dinainte de bătaia cruntă care i-a schimbat viața. 

Motivul pentru care Dana Roba a fost bătută 

I-a fost și îi este greu în continuare să facă față momentelor dificile prin care trece, însă nu își pierde speranța și credința în Dumnezeu. În urmă cu ceva timp, bruneta mărturisea că Daniel Balaciu a premeditat să-i ia viața, doar pentru a rămâne cu fetițele și o sumă de 20.000 de euro. 

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce… Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă.

A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a explicat Dana Roba, prin intermediul unui mesaj postat în social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net