Imagini horror și necenzurate cu Dana Roba, din noaptea în care a fost căsăpită. Fostul soț a tăiat-o în bucăți!

Dana Roba a făcut publice imaginile din noaptea în care a fost căsăpită. Atenție, sunt necenzurate: avea capul dat în 3!  

banner dana roba png

Dana Roba, la un pas de moarte

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către soțul său, Daniel Balaciu, într-un moment în care furia i-a întunecat mintea bărbatului! Din cauza neînțelegerilor dintre ei din ultima perioadă femeia a decis să puncă punct relație cu bărbatul cu care este căsătorită de șapte ani. Totuși, acesta a refuzat separarea de femeia care i-a dăruit două fetițe și pentru asta a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Dana Roba a avut nevoie de o operație urgență pe creier pentru a fi salvată. În mod miraculos a supraviețuit, deși medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. Acum cei doi urmează să se întâlnească în instanță, iar Dana Roba a mărturisit în exclusivitate pentru Click! că așteaptă să își întrebe soțul dacă s-a gândit în vreun moment că își lasă fetițele fără mamă.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

De curând Dana Roba a făcut publice imaginile șocante din noaptea în care a fost căsăpită. Femeia nu s-a ferit și a decis să posteze pozele necenzurate cu rănile făcute de ciocanul cu care soțul său aproape că i-a luat viața. Alături de imagini aceasta a transmis și un mesaj emoționant.

Cea mai frumoasă demonstrație de iubire o are Iisus Cristos pentru mine. În urma cu 6 săptămâni, fostul soț a încercat să-mi ia viața, lovindu-mă cu ciocanul în cap în timp ce dormeam, atât în față cât și în spatele capului, sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore în cameră, că sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oamenii legii.

Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie și l-am implorat sa cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat ca încă nu am murit. Nu a știut cât de mult Îl iubesc pe Dumnezeu și chiar de am trecut prin valea umbrei morții nu m-am temut de niciun rău. În acele clipe nu m-am gândit nici o clipă la moarte.

Dana Roba, imaginile necenzurate din noaptea cumplită / Sursă foto: Instagram
Dana Roba, imaginile necenzurate din noaptea cumplită / Sursă foto: Instagram

Știam că voi ajunge la spital și că Dumnezeu are medici buni care vor avea grijă de mine. Chiar dacă am ajuns în stare foarte gravă la spital și medicii nu mi-au dat nicio șansă la viață, ba mai mult, erau siguri că voi muri pe masa de operație. În acele clipe, Dumnezeu a scris: VIAȚĂ în dreptul meu. Alături de cel mai bun medic Neurochirurg, de la spitalul Județean Timișoara - Costea Daniel și Albota Andreea am stat în operație 9 ore. Am luptat pentru fetițele mele, Chantal și Celine, mi-am dorit din suflet să mă întorc acasă în brațele lor și Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că El are în control viața mea.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net