Uite ce vrea Dana Roba să îl întrebe pe soțul său care a măcelărit-o: „Am o întrebare pregătită!”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) are pregătită o întrebare pentru Daniel Balaciu, bărbatul cu care încă este căsătorită și are două fetițe pentru momentul când se vor întâlni în instanță. Șatena își dorește să îl întrebe pe acesta dacă atunci când a bătut-o cu bestialitate, până a desfigurat-o, s-a gândit măcar o clipă la viitorul celor două fetițe ale lor: Celine și Chantal.

Dana Roba a fost bătută cu sânge rece de către soțul său, Daniel Balaciu, într-un moment de furie! Din cauza neînțelegerilor, dintre ei, din ultima perioadă și a refuzului bărbatului de a se separa de femeia cu care este căsătorit de șapte ani și cu care are două fetițe acesta a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge și a avut nevoie de o operație urgență pe creier pentru a fi salvată.

Contactată de Click!, Dana Roba ne-a mărturisit că așteaptă să divorțeze de acesta iar atunci când o să se vadă, în instanță, cu bărbatul ce credea că îi vrea binele o să îi adreseze o singură întrebare.

„Nu știu ce face Daniel și nici nu vreau să știu multe despre el pentru că nu vreau să vorbesc cu el. Dacă o să schimb vreo replică cu el sau o să îi adresez vreo întrebare o să fie doar în sala de judecată în fața judecătorului și atât. Poate acolo o să răspundă. Am o întrebare pregătită pentru când o să ne vedem la proces și vreau să îl întreb dacă atunci când s-a întâmplat totul el s-a gândit măcar o clipă că își lasă fetele fără mamă? Atât vreau să știu de la el, nimic altceva”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Vrea să muncească

Șatena ne-a dezvăluit că și-a propus ca din acest weekend să revină la serviciu chiar dacă nu se simte foarte bine din punct de vedere medical:

„Mă doare în continuare capul mai ales atunci când dorm pe spate. Medicii, în urma intervenției, mi-au zis să dorm pe o parte și așa fac că altfel nu pot dormi. Vreau ca de sâmbăta aceasta să revin la muncă chiar dacă nu prea pot cu degete astea. Eu cred că o să mă descurc și o să fie bine, o să mă ajute Dumnezeu să pot munci pentru că el nu mă lasă la greu. Sâmbăta aceasta am șapte – opt fete la machiat. Sunt programate de mult timp și sper să vină să nu se ducă la altă fată având în vedere că eu am avut și am problemele astea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0864056261 jpg
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net