Chinurile prin care trece Dana Roba, după ce a fost bătută cu bestialitate: „Am simțit că îmi smulge carnea de pe mâini!”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) trece prin clipe cumplite, după ce Daniel Balaciu, bărbatul cu care se află în divorț, și cu care a fost căsătorită timp de șapte ani, a bătut-o cu bestialitate. Viața șatenei, în această perioadă, s-a schimbat radical, din cauză că acum a ajuns să își petreacă zilele doar prin spitale, în speranța că într-o zi o să se facă bine și o să fie acea femeie frumoasă și puternică care a fost în urmă cu ceva timp.

Viața Danei Roba s-a schimbat radical în ultimele săptămâni, după ce fostul partener de viață a snopit-o în bătaie și a lovit-o de opt ori cu ciocanul în cap. Totul din cauza că aceasta a dorit să divorțeze.

Șatena a văzut moartea cu ochii! Vedeta își amintește tot ce i s-a întâmplat, detaliu cu detaliu, în acea dimineață blestemată.

„Nu sunt prea bine. Am fost la doctor, la control, iar în urma controlului, medicul mi-a zis că nu merge să fac operații la mâini, ci fizioterapie. M-a asigurat că o să fiu ok cam în două luni de zile. Acum pot să spăl un vas, dar atunci când spăl am niște dureri groaznice. Mâinile mele sunt foarte umflate și mă simt destul de rău. Tot tratamentul acesta de două luni, pe care trebuie să îl fac obligatoriu, zi de zi, mă costă în jur de 2.000 de euro.

Ieri mi-a scos ghipsul de la mâini și în acele momente simțeam cum mi se smulge carnea de pe ele. Am plâns acolo și am urlat de durere. Este greu, foarte greu, prin ce trec eu acum. Lui Daniel nu îi doresc durerile mele pe care le am eu, acum, la mâini, ci îi doresc să facă închisoare așa cum mă doare pe mine totul. Este o durere ca la o naștere”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Click! spune

În urma celor întâmplate, Dana Roba a fost lăsată de către soțul său într-o „baie” de sânge. Astfel că, imediat după ce a ajuns la spital, vedeta a fost nevoită să intre de urgență în sala de operație, pentru a fi operată pe creier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Trupa Talisman a fost formată din Alin Oprea și Tavi Colen foto Click!
image
image
image
image
image
image
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net