Imagini șocante. Dana Roba și-a arătat și operația din spatele capului - ți se face pielea de găină!

Întreaga țară a rămas șocată de cruzimea la care a fost supusă Dana Roba (31 de ani), de către propriul ei soț. Adusă la granița dintre viață și moarte după ce a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul, ea a ajuns de urgență la spital, unde a trecut printr-o operație ce a durat 9 ore. Iar operația din spatele capului Danei Roba dă fiori tuturor celor care au văzut imaginile.

Întreaga țară a rămas șocată atunci când s-a aflat despre cruzimea fără margini la care a fost supusă Dana Roba (31 de ani) de către propriul ei soț. În toiul nopții, în timp ce se afla în propriul ei pat, femeia a fost atacată de către bărbatul alături de care și-a petrecut ultimii 7 ani din viață, iar, mai mult decât atât, alături de care are și 2 fetițe. Daniel Balaciu a lovit-o pe Dana Roba cu ciocanul de mai multe ori, iar victima a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o operație pe creier ce a durat aproximativ 9 ore.

Din fericire, șatena a reușit să supraviețuiască calvarului, însă asta nu înseamnă și că problemele ei de sănătate au ajuns la final. Pentru Dana Roba mai urmează încă alte 3 operații chirurgicale obligatorii, iar una dintre acestea va fi la mână. Pe lângă loviturile crunte din zona capului, femeia are și toate degetele rupte, iar ambele ei mâini sunt în ghips. Având în vedere că Dana Roba este un faimos make-up artist, faptul că nu poate lucra face totul și mai traumatizant.

Dana Roba și-a arătat operația din spatele capului

„Mai am foarte multe operații, așa, micuțe, de 1-2 centimetri, în tot capul. Sunt plină de operații de genul acesta”, a declarat Dana Roba, vorbind despre chinurile prin care trece. Mai mult decât atât, ea urmează să facă mai multe investigații și la piciorul drept, unde ligamentele sunt afectate puternic de loviturile primite.  

Săptămâna aceasta, în urma unui consult, Dana Roba ar trebui să afle dacă poate fi supusă unor noi operații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net