Imagini șocante cu piciorul Danei Roba. A ajuns din nou, de urgență, la spital: „Este foarte umflat”

Dana Roba a trecut prin momente terifiante după ce a fost atacată cu brutalitate de către propriul ei soț. Faimosul make-up artist a ajuns de urgență la spital, unde a fost operată pe creier vreme de 9 ore. Din fericire, Dana Roba a reușit să supraviețuiască calvarului și să se întoarcă acasă la fetițele sale, însă, problemele ei de sănătate sunt departe de a se fi terminat.

Piciorul Danei Roba este extrem de umflat / foto: arhivă personală
Piciorul Danei Roba este extrem de umflat / foto: arhivă personală

Întreaga țară a rămas șocată după ce s-a aflat despre calvarul la care a fost supusă Dana Roba de către proriul ei soț. În timp ce se afla în propriul pat, în jurul orei de 5 dimineața, faimosul make-up artist a fost atacat cu brutalitate.

Mai precis, femeia în vârstă de doar 31 de ani a fost lovită cu ciocanul în cap, de 8 ori, ajungând de urgență la spital, unde a fost operată pe creier vreme de 9 ore. Însă, deși Dana Roba a reușit să treacu cu bine peste acest eveniment terifiant, problemele ei de sănătate sunt departe de a se fi încheiat.

Dana Roba a fost atacată cu ciocanul

Potrivit unei postări a acesteia de pe rețelele de socializare, piciorul Danei Roba are, de asemenea, probleme. Ea a mers din nou la spital, deoarece piciorul ei drept este extrem de umflat. „Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat”, a scris Dana Roba. „Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a mai spus aceasta, în continuare.

Din fericire, Dana Roba a reușit să scape cu viață din acest incident terifiant, iar acum încearcă să depășească momentul. „Mă refac ușor, ușor. Nu sunt atât de bine în perioada aceasta, îmi este greu, tare”, a declarat aceasta.

Pe lângă voviturile de la cap, Dana Roba are și mâinile în ghips, lucru despre care spună că o afectează foarte mult, deoarece nu poate să lucreze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net