Dana Roba, declarații halucinante după măcelul organizat de fostul soț: „Îmi spunea că mai bine mă vede moartă”

Ultima actualizare:

După ce a fost la un pas de moarte, Dana Roba a făcut declarații halucinante în spațiul public și a dezvăluit lucruri șocante. Fostul soț vorbise despre moarte de mai multe ori!

dana roba jpg

Dana Roba, declarații halucinante despre fostul soț

Cazul Danei Roba (31 de ani) a șocat o țară întreagă. După cum bine știm, la începutul lunii, make-up artista a fost la un pas de moarte, după ce fostul soț a atacat-o cu o brutalitate ieșită din comun. Totul a pornit după ce, Dana Roba, a decis să divorțeze de el, din cauza neînțelegerilor din cuplu. Femeia a fost mutilată cu un ciocan, ajungând la spital de urgență, cu jumătate de craniu spart și membrele făcute praf. Make-up artista a trecut printr-o operație pe creier care a durat câteva ore, iar medicii nu prea i-au dat șanse de supraviețuire. Ca prin minune, Dana Roba a scăpat, iar acum se reface ușor, ușor, declarând cu câteva zile în urmă că este uimită că a supraviețuit unei asemenea tragedii. 

Acum, femeia, a transmis primul mesaj pe rețelele de socializare cu privire la starea sa, însă a dezvăluit și alte lucruri șocante. Se pare că soțul său i-a spus de mai multe ori că preferă să o vadă moartă, decât divorțată de el. Iar vorbele sale nu au rămas doar vorbe, din păcate. Dana Roba a postat mesajul însoțit de ultima poză pe care o făcuse chiar cu o zi înainte de cumplitul atac prin care a trecut. 

Ultima fotografie în care am arătat impecabil. Înainte cu o zi de măcelul pe care l-a organizat fostul soț, fără ca să îmi zică nimic în seara respectivă. Mereu când nu ne înțelegeam îmi spunea: mai bine te văd moartă decât să divorțezi de mine. Eram înainte cu 2 zile de divorțul, pe cale amiabilă, pe care l-am plătit eu, 800€. Acum mă refac ușor și mai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale: 2 pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă, pentru că am toate degetele rupte și am ambele mâini in ghips. Regret amarnic și sunt foarte necăjită ca nu pot lucra. Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine, pe care le iubesc enorm de mult. Vă iubesc și ma gândesc la voi. Când mă fac bine, voi face un live aici pe Instagram”, a transmis Dana Roba urmăritorilor săi de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net