Vestea momentului! Ce se întâmplă acum cu Dana Roba, după ce a fost căsăpită de soț. Sora ei a făcut anunțul

A trecut o săptămână de când Dana Roba se află în stare gravă la spital, după ce a fost căsăpită, la propriu, de soțul său, Daniel Balaciu. Deși medicii sunt rezervați în privința make-up artistului, sora acesteia a făcut un anunț cu o mică sclipire de speranță.

Dana Roba
Dana Roba

Anunțul momentului despre Dana Roba

La o săptămână de când soțul său, Daniel Balaciu, a bătut-o cumplit cu un ciocan, Dana Roba încă se află în stare gravă în spital.

Cu toate acestea, Lidia Roba, sora Danei, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la starea sa de sănătate. Se pare că Dana Roba, celebrul make-up artist din Timișoara este conștientă acum, și-a putut deschide ochii, însă starea ei este, încă, incertă. 

„Nu am crezut vreodată că voi avea puterea să scriu un asemenea mesaj, dar uite că Dumnezeu mi-a dăruit și încercarea, dar și puterea. Cu toții, probabil, ați aflat din presă de întâmplarea nefericită care era să-i curme viața surorii mele, Dana.

După o operație pe creier atât de complicată… totuși Dumnezeu a avut alt plan cu ea și i-a deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă. Rănile ei, atât fizice, cât și mentale, vor avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară. Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile din viața ei”, a transmis Lidia Roba. 

Familia cere ajutor financiar

Deși Dana Roba câștiga enorm din cursurile de make-up pe care le susținea în Timișoara, familia ei a ajuns în imposibilitatea de a-i plăti spitalizarea și recuperările de care trebuie să beneficieze.

Rușinată de situație și conștientă că Dana nu ar fi acceptat niciodată așa ceva, Lidia Roba a făcut un apel către toți oamenii care doresc să se implice din punct de vedere financiar, întrucât familia lor este strâmtorată și nu poate susține toată cheltuiala spitalizării vedetei și recuperărilor acesteia.

„Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile în viața ei. Cu toate că Dana nu ar fi vrut ca eu să postez acest mesaj, soluțiile noastre ca și familie sunt limitate și îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ați cunoscut-o, celor care poate i-ați călcat pragul în salonul ei de machiaj sau poate a celor care ați rămas șocați de ceea ce i s-a întâmplat.

Ne-ar fi de folos să primim o mână de ajutor, costurile recuperării sunt foarte mari, iar în fața unei asemenea probleme apelăm la bunăvoința celor care au suflet pentru ea”, a mai transmis sora Danei Roba, Lidia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net