Cumnatul Danei Roba, dezvăluiri-șoc! Ce a spus despre Daniel Balaciu: „Dormea cu Biblia pe piept, ea l-a lovit prima!”

Marius, fratele lui Daniel Balaciu face noi declarații în cazul bătăii care i-a fost aplicată Danei Roba. Cumnatul acesteia declară că make-up artista și-ar fi provocat soțul în dimineața cu pricina, ea fiind cea care l-ar fi lovit prima cu o jucărie de lemn în cap și l-ar fi înjurat.

Cumnatul Danei Roba face noi dezvăluiri / foto: Colaj Click!
Cumnatul Danei Roba face noi dezvăluiri / foto: Colaj Click!

Fratele lui Daniel Balaciu a mărturisit că fratele său a lucrat la Jandarmeria Română și că a fost campion național la șah. Mai mult decât atât, Marius a mărturisit că soțul Danei Roba a fost mereu în bărbat credincios, și chiar dormea cu Biblia pe piept.

Fratele lui Daniel Balaciu face noi dezvăluiri

Prin intermediul unei emisiuni televizate, Marius face noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat între fratele și cumnata lui. Declarațiile acestuia sunt în contradictoriu cu ale Danei Roba, însă el susține că a vorbit cu Daniel Balaciu, cel care i-a spus că Dana l-ar fi atacat prima.

Daniel Balaciu nu ar fi avut o stare foarte bună în dimineața în care a săvârșit bătaia cruntă, precizând că Dana l-ar fi înjurat, urmând ca mai apoi să-l lovească în cap cu o jucărie de lemn, dar și că l-ar fi lovit cu piciorul. Atunci a fost momentul în care nu s-a mai controlat și a bătut-o cu un ciocan pe mama copiilor săi.

Dana Roba a fost bătută crunt de soțul ei, Daniel Balaciu / foto: Instagram
Dana Roba a fost bătută crunt de soțul ei, Daniel Balaciu / foto: Instagram

„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: “Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.”

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.

Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet.”, a mărturisit Marius, fratele lui Daniel Balaciu, la Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net