Dana Roba, chinuri de nedescris după externare. Ce se întâmplă cu organismul ei: „Mi se înfundă...”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) a fost „măcelărită” de către soțul său, Daniel Balaciu, care a bătut-o cu ciocanul în cap și a lovit-o fără milă. Acum, șatena își strigă durerea în fața lui Dumnezeu și îl roagă să o ajute să își revină. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că are momente când simte că i se înfundă capul.

Prin ce trece Dana Roba, după externarea din spital

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și se pare că acum sunt la mare cumpănă! Asta din cauză că bărbatul, într-un moment de furie, la finalul lunii trecute, într-o dimineață, s-a dus în dormitorul partenerei sale de viață cu care are două fetițe și i-a dat în cap cu ciocanul de opt ori. Totul din cauza faptului că aceasta a ales să divorțeze de bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună.

În urma celor întâmplate, Dana Roba a ajuns de urgență la spital unde a fost nevoită să intre imediat în sala de operație pentru a fi operată pe creier. Contactată de Click!, aceasta ne-a mai povestit la ce încercări a supus-o viața în aceste momente.

„Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor.

Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Click! spune

În urma celor petrecute, Dana Roba mai are nevoie de încă trei intervenții chirurgicale obligatorii. În prezent, aceasta nu poate munci, iar familia și cei apropiați sunt persoanele sale de nădejde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net