Coșmarul continuă pentru Dana Roba! Ce i-a spus la telefon fratele bărbatului care a bătut-o cu bestialitate: „Nu mă așteptam la asemenea lucru...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cazul Danei Roba (31 de ani), femeia bătută cu bestialitate de către propriul soț, a șocat o țară întreagă, având în vedere că a ajuns la spital în ultimul stadiu! Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit că fratele actualului soț a sunat-o sâmbătă să îi ceară hainele lui Daniel, în ciuda faptului că în toată această perioadă atât acesta, cât și rudele din partea lui nu au sunat-o nici măcar o dată să o întrebe cum se simte.

A fost bătută cu ciocanul în cap de opt ori până a făcut baltă de sânge în jurul său, de către propriul soț și operată de urgență pe creier pentru a scăpa cu viață! Prin astfel de chinuri a trecut Dana Roba din cauza lui Daniel Balaciu, bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună mai ales că au și două fetițe.

Din cauza bătăii crunte la care a fost supusă de către bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani, șatena este nevoită acum să mai treacă prin încă alte trei intervenții chirurgicale obligatorii printre care una la mână pentru că are toate degete rupte și ambele mâini în ghips.

„Marți urmează să mă duc la medic să mă consulte. Am înțeles că medicul după cele întâmplate în fiecare zi vorbește de mine și atunci când m-a văzut în ce hal eram a zis că eu trebuie să trăiesc. Mi se înfundă foarte tare nările și când mi se înfundă nările mi se înfundă și capul....mă doare foarte tare.

Astăzi urmează să vină cei de la Protecția Copilului să vadă copiii în urma celor întâmplate. Ieri am fost prin mall cu fetele și mă oprea lumea să mă încurajeze, să stea de vorbă cu mine. Alte persoane m-au oprit să îmi dea bani și să îmi zică o vorbă bună. Multă lume este alături de mine. Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.

Fratele lui m-a sunat ieri (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șoseată de-a lui aici, în casă”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Fetițele, salvarea sa

Dana Roba ne-a mai mărturisit că se bucură de susținerea celor din jur și atunci când își vede fetițele fericite:

„Sunt foarte supărată că nu pot să țin baticul pe cap că mi se încălzește capul și mi se face rău. Ieri când am fost la mall aveam batic pe cap și mi s-a încălzit acea zonă, mi s-a făcut rău. Așa că a trebuit să îl dau jos și să merg pe acolo fără.

Fetele văd că nu mai întreabă acum deloc de tatăl lor, dar deloc! Nu știu de ce. Ieri au venit și din vacanță, le-am trimis cinci zile într-o tabără pentru copii și au venit acasă foarte fericite pentru că mi-au spus că toată lumea s-a comportat frumos cu ele și că vor să se mai ducă să stea 110 zile, nu doar cinci”.

Are frământări lăuntrice non-stop

Dana Roba ne-a mai mărturisit și faptul că este foarte supărată că duhovnicul său, atunci când s-a dus să se spovedească, nu a crezut-o nici măcar o clipă prin ce trece ea acasă:

„Mai am un mare of și anume faptul că pastorul unde am mers eu să vorbesc, să mă spovedesc, înainte de a depune actele de divorț, chiar cu o zi înainte, nu m-a crezut deloc ce îi povesteam.

El vorbea în același timp la telefon și cu Daniel și îl susținea pe el, nu pe mine pentru că el nu mă credea pe mine prin ce trec. Eu veneam seara acasă pentru că nu mai suportam să mă cicălească non-stop. Așa că preferam să vin târziu acasă să evit discuțiile aprinde nu din alt motiv”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net