Socrul Danei Roba, acuzații dure la adresa vedetei! Ce a spus despre celebrul make-up artist: „Nu știa ce sunt copiii, spărgea tot”

Nicolae, socrul Danei Roba a făcut primele declarații după ce fiul lui a bătut-o pe aceasta și a băgat-o în spital. Bărbatul nu a comentat fapta lui Daniel Balaciu, însă a ținut să precizeze că nora sa avea ieșiri nervoase și își neglija copilele

Socrul Danei Roba lansează acuzații la adresa acesteia
Socrul Danei Roba lansează acuzații la adresa acesteia

Recent, în urma acuzațiilor pe care Dana Roba le-a făcut la adresa tatălui fetițelor lor, Rozalia, mama lui Daniel Balaciu și-a spus punctul de vedere, urmând ca mai apoi și Nicolae, soțul acesteia, să intervină cu o serie de declarații, acuzând-o pe Dana Roba că este o persoană nervoasă. 

Nicolae: „Când era nervoasă, spărgea tot!”

Tatăl lui Daniel Balaciu lansează noi acuzații la adresa Danei Roba, pe care chiar fiul său a bătut-o crunt cu un ciocan în cap și a desfigurat-o. Nicolae mărturisește că nora sa nu avea grijă de cele două fetițe ale sale și este o persoană nervoasă, care spărgea tot ce-i apărea în cale. 

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (...) Nu a văzut fetița...", a mărturisit Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, la Acces Direct.

Mai mult decât atât, Niculae a precizat și faptul că este de părere că ea l-a provocat pe fiul său, care refuza să-i ofere divorțul de dragul celor două fetițe pe care le are cu Dana Roba. 

„Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu) (...) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă... Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara...(...) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(...) El nu a vrut să divorțeze pentru copii.”, a mai spus socrul Danei Roba. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net